[KB8127] Slut på livet for ESET License Administrator

Problem

ESET-licensadministratorens levetid udløber

Den 30. juni 2022 nåede ESET License Administrator End of Life-status.

Detaljer

Klik for at udvide

ESET License Administrator nåede status Limited Support i marts 2020. Dens efterfølger, ESET Business Account, blev udgivet i september 2018.

ESET Business Account-portalen gør det muligt for ejere af ESET-virksomhedslicenser at administrere alle deres licenser på ét sted. Erhvervslicenser, der er købt efter september 2018, administreres i ESET Business Account-portalen. Se ESET Business Account Online Help-guiden for en sammenligning af ESET Business Account og ESET License Administrator.

Løsning

ESET License Administrator har nået End of Life-status den 30. juni 2022.

ESET License Administrator skal migrere licenser fra ESET License Administrator til ESET Business Account.

Den 11. november 2021 blev følgende begrænsninger anvendt på ESET License Administrator-portalen:

• Kan ikke oprette en ny sikkerhedsadministratorkonto
  • Kan ikke registrere cloud-licens (Software as a Service)

Migrer dine licenser fra ESET License Administrator til ESET Business Account

Før du fortsætter

For at migrere din licens fra ESET License Administrator til ESET Business Account skal du have licensnøglen, licensindehaverens adgangskode (eller dine loginoplysninger) og adgang til den e-mailadresse, som din ESET-licens er registreret med.

Hvis du ikke kender licensnøglen, contact technical support for yderligere hjælp.

1. Åbn ESET Business Account, og log ind.

2. Hvis du ikke allerede har en konto, skal du klikke på Register for free og oprette en konto.

E-mail-adresse

For at sikre en problemfri licensmigrering skal den nye e-mailadresse til ESET Business Account matche den eksisterende e-mailadresse til ESET License Administrator. Hvis den nye e-mailadresse adskiller sig fra den eksisterende ESET License Administrator-adresse, kræves licensadgangskoden for at migrere licenser.

Figur 1-1
Klik på billedet for at se det større i et nyt vindue
  1. Klik på LicenserIndtast licensnøgle. Hvis du allerede har en anden licens på din ESET Business-konto, skal du klikke på LicenserTilføj licens → Indtast licensnøgle.
Figur 1-2
Klik på billedet for at se det større i et nyt vindue
  1. Skriv eller kopier/indsæt din licensnøgle, og klik på Tilføj licens.
Figur 1-3
  1. Indtast eller kopier/indsæt din licensindehavers adgangskode, og klik på Bekræft.
ESET Business Account version 3.59 og senere

I ESET Business Account version 3.59 og nyere skal brugere, der migrerer deres licens fra ESET License Administrator til ESET Business Account, ikke indtaste eller kopiere/indsætte en licensadgangskode til ESET License Administrator, hvis licensindehaverens e-mailadresse er den samme som deres e-mailadresse til ESET Business Account-kontoen.

Figur 1-4
  1. Hvis du vil beholde ESET-sikkerhedsproduktet aktiveret på dine enheder, skal du klikke på Behold. Ellers skal du klikke på Deaktiver.
Figur 1-5

Du kan få flere oplysninger ved at besøge ESET Online Help.

Ofte stillede spørgsmål om ESET License Administrator End of Life

1. Migrerer ESET automatisk mine ESET License Administrator-licenser til ESET Business Account efter ESET License Administrator End of Life?
    Du kan bruge din licens aktiveret i ESET License Administrator til aktivering af enheder, selv efter ESET License Administrator End of Life (indtil din licens udløber). Din licens forbliver aktiv, og du kan tildele den til din ESET Business Account-konto både før og efter ESET License Administrator End of Life. Til dette formål anbefaler vi, at du arkiverer en e-mail med de licensoplysninger, du har modtaget fra ESET. ESET vil ikke migrere dine licenser på vegne af dig.

2. Hvordan kan jeg migrere min licens fra ESET License Administrator til ESET Business Account?
    Følg vejledningen til ESET Business Account for at få råd om, hvordan du importerer licenser fra ESET License Administrator til ESET Business Account.

3. Vil ESET Business Account bede mig om licensadgangskoden til ESET License Administrator?
    Siden april 2022 vil ESET Business Account kun bede dig om at bekræfte licensmigrering ved at indtaste licensadgangskoden, hvis licensindehaverens e-mail er forskellig fra den e-mail, der bruges til at logge ind på ESET Business Account (ESET Business Account e-mail).

4. Hvordan kan jeg gendanne min licensadgangskode?
    Du kan gendanne licensadgangskoden via ESET License Administrator. Når ESET License Administrator udløber, og ESET License Administrator ikke er tilgængelig, skal du kontakte ESET Customer Care.

5. Bliver min licens og aktiverede enheder automatisk deaktiveret efter ESET License Administrator End of Life?
    Hvis du er licensindehaver, forbliver din licens og aktiverede enheder aktive, indtil licensen udløber, men licensen vil ikke længere være tilgængelig for Security Administrator. Enheder, der er aktiveret af Security Administrator, forbliver aktive og beskyttede. Hvis licensindehaveren migrerer sin licens til ESET Business Account, vil sikkerhedsadministratoren blive informeret om dette via e-mail. Hvis sikkerhedsadministratoren har brug for adgang til licensen, skal vedkommende have brugeradgang til licensindehaverens ESET Business Account-konto.

6. Vil ESET License Administrator End of Life påvirke mine licenser og aktiverede enheder, der administreres i sikkerhedsadministrationskonsoller som ESET PROTECT?
    Hvis du er licensejer, vil dine licenser og aktiverede enheder ikke blive påvirket. Hvis du er sikkerhedsadministrator, se spørgsmål 5.

7. Hvad sker der med mine aktiverede enheder efter migreringen fra ESET License Administrator til ESET Business Account?
    Systemet spørger dig før migreringsprocessen, om du ønsker at holde dine enheder aktive. Hvis du beslutter dig for at beholde dem aktive, vil de blive vist på din ESET Business Account-konto. Hvis ikke, vil de automatisk blive deaktiveret.

8. Hvad sker der med mine aktiverede enheder med offline-licensfilen og selve offline-licensfilen efter licensmigrering til ESET Business Account?
    Der er ingen indvirkning, dine enheder forbliver aktiveret af offline-licensfilen, mens licensen og offline-filen migreres til ESET Business Account.

9. Hvad sker der med mine aktiverede enheder med offline-licensfilen efter migrering til ESET Business Account, hvis de tidligere var markeret som forbundet til internettet?
    Enhederne migreres til ESET Business Account og markeres som forbundet til internettet. Offline-licensfilen migreres også. Brugeren kan ikke generere andre offline-licensfiler.

10. Hvad sker der med mine aktiverede enheder med hvidlistede offline-licensfiler efter migrering til ESET Business Account?
    Disse aktiverede enheder forbliver aktiveret af hvidlistede offline-licensfiler og vises ikke i ESET Business Account. Samtidig har brugeren lov til at generere andre offline-licensfiler i ESET Business Account.

11. Hvad sker der med sikkerhedsadministratoren efter ESET License Administrator End of Life?
    Enheder, der er aktiveret af sikkerhedsadministratoren, forbliver aktive. Sikkerhedsadministratoren mister dog muligheden for at aktivere nye enheder og tildele nye licenser. Licensindehaveren bør oprette en brugerkonto til sikkerhedsadministratoren i ESET Business Account. Ellers vil sikkerhedsadministratoren miste adgangen til licensen.

12. Hvad sker der, når sikkerhedsadministratoren migrerer licenser til ESET Business Account-kontoen?
    Systemet beder licensindehaveren om en bekræftelse via e-mail. Hvis licensindehaveren bekræfter handlingen, vil de ikke kunne tildele deres licens til deres ESET Business Account-konto, og sikkerhedsadministratoren vil få fuld kontrol.

13. Hvad sker der med de ESET-produkter og administrationskonsoller, der tillader brug af sikkerhedsadministrator-legitimationsoplysninger?
    Produkter vil gradvist deaktivere muligheden for at bruge sikkerhedsadministrator-legitimationsoplysninger, mens du stadig kan bruge ESET Business Account-bruger- og ESET Business Account-webstedsbruger-legitimationsoplysninger.

14. Har jeg mulighed for at downloade ældre filer i ESET Business Account?
    Ja, men ældre licensfiler var tilgængelige for ESET-produkter version 5 og tidligere. Alle disse produktversioner er udgået, og derfor er det ikke længere muligt at downloade legacy-filer til dem.

15. Hvordan påvirker ESET License Administrator End of Life endpoint- og management-produkter?
    Kun fuldt understøttede versioner af ESET endpoint- og security management-produkter vil kunne implementere ændringer, der vedrører ESET License Administrators End of Life-indvirkninger. For mere information om understøttede versioner af ESET-produkter, se ESET End of Life Policy. Der kan opstå kendte problemer, da ændringer, der vedrører ESET License Administrator End of Life-indvirkninger, vil blive implementeret gradvist indtil udgangen af 2022.

16. Hvad hvis jeg vil migrere min licens tilbage til ESET License Administrator?
    Processen med at migrere ESET License Administrator-licensen til ESET Business Account er irreversibel. I tilfælde af problemer kan du kontakte ESET Customer Care.