[KB7808] Nulstil adgangskoden til ESET PROTECT On-Prem

Løsning

Jeg kender adgangskoden til webkonsollen

1. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.

2. Klik på Skift adgangskode.

Figur 1-1
  3. Skriv den eksisterende adgangskode i det første tomme felt, og skriv derefter den nye adgangskode i felterne Skriv ny adgangskode og Gentag ny adgangskode. Når du er færdig, skal du klikke på Log ind for at gemme dine ændringer.

Jeg kender ikke adgangskoden til webkonsollen

Fejlfinding

Hvis en webkonsolbruger ikke kan logge på webkonsollen med tofaktorgodkendelse (2FA) på grund af en utilgængelig telefon (f.eks. hvis telefonen er mistet eller beskadiget), deaktiverer nulstilling af webkonsoladgangskoden 2FA på administratorkontoen og gør det muligt for brugeren at logge på. Andre ESET PROTECT On-Prem-brugerkonti med 2FA forbliver upåvirkede.

Når brugeren har logget på webkonsollen uden 2FA, anbefaler vi, at du genaktiverer 2FA.

Hvis du ikke kender adgangskoden, og du har brug for at nulstille adgangskoden til ESET PROTECT Web Console for en individuel administratorkonto, skal du følge nedenstående trin:

1. Klik på StartWindows SystemKontrolpanel.

Figur 2-1
  2. Klik på Programmer og funktioner.

Figur 2-2
    Højreklik på
  3. Højreklik på ESET PROTECT Server, og vælg Skift i kontekstmenuen.

Figur 2-3
  4. Klik på Næste.

Figur 2-4
  5. Klik på Reparer.

Figur 2-5
  6. Udfyld alle de nødvendige felter i vinduet Database server connection, og klik på Next.

Standard portnummer

Brug det korrekte portnummer baseret på din installation. Standard MS SQL-port er 1433. Hvis du bruger en allerede eksisterende SQL-database, er 1433 standardporten.

Figur 2-6
  7. Klik på Use existing user og skriv databasens brugernavn (standard er era_user) og password (du kan finde passwordet i: %PROGRAMDATA%\ESET\RemoteAdministrator\Server\EraServerApplicationData\Configuration\startupconfiguration.ini), og klik på Næste.

Figur 2-7
  8. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Brug administratoradgangskode, der allerede er gemt i databasen, skriv en ny adgangskode i felterne Adgangskode og Bekræftelse af adgangskode, og klik derefter på Næste.

Figur 2-8
  9. Vælg Keep currently used certificates, og klik på Next.

Figur 2-9
  10. Hvis din ESET PROTECT ikke er aktiveret, skal du vælge Aktivér med licensnøgle og skrive eller kopiere/indsætte licensnøglen.

Figur 2-10
  11. Klik på Reparer.

Figur 2-11
  12. Klik på Udfør. Du kan nu logge ind på ESET PROTECT Web Console med din nye adgangskode.

Linux- og Virtual Appliance-brugere

Følg nedenstående trin for at nulstille administratoradgangskoden til webkonsollen. Administratoradgangskoden skal være mindst 8 tegn lang.

1. Log ind som root på Linux-konsollen på den maskine, hvor ESET PROTECT On-Prem er installeret.

2. Gem din adgangskode i variablen NEW_PASSWORD (af sikkerhedsmæssige årsager). Skriv følgende kommando, hvor <password> erstattes af din nye adgangskode.

eksport NEW_PASSWORD=<password&gt
  3. Kør følgende kommando for at ændre din adgangskode til den nye:

/opt/eset/RemoteAdministrator/Server/setup/installer_backup.sh --skip-license --server-root-password='env:NEW_PASSWORD'
    Bemærkninger
  4. Kør denne kommando for at fjerne din adgangskode fra variablerne:

eksport NEW_PASSWORD
  5. Genstart ESET PROTECT Server-tjenesten.