[KB7808] Nollaa ESET PROTECT On-Prem -salasana

Ratkaisu

Tiedän Web-konsolin salasanan

1. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.

2. Napsauta Vaihda salasana.

Kuva 1-1
  3. Kirjoita nykyinen salasana ensimmäiseen tyhjään kenttään ja kirjoita sitten uusi salasana kenttiin Kirjoita uusi salasana ja Kirjoita uusi salasana. Kun olet valmis, tallenna muutokset valitsemalla Kirjaudu sisään .

En tiedä Web-konsolin salasanaa

Vianmääritys

Jos Web-konsolin käyttäjä ei voi kirjautua Web-konsoliin kaksitekijätodennuksen (2FA) avulla, koska puhelimeen ei pääse käsiksi (esimerkiksi puhelin on kadonnut tai vahingoittunut), Web-konsolin salasanan palauttaminen poistaa järjestelmänvalvojatilin 2FA:n käytöstä ja mahdollistaa käyttäjän kirjautumisen. Muut ESET PROTECT On-Prem -käyttäjätilit, joissa on 2FA, eivät vaikuta tähän.

Kun käyttäjä kirjautuu Web Consoleen ilman 2FA:ta, suosittelemme 2FA:n ottamista uudelleen käyttöön.

Jos et tiedä salasanaa ja sinun on palautettava yksittäisen järjestelmänvalvojatilin ESET PROTECT Web Console -salasana, noudata alla olevia ohjeita:

1. Valitse KäynnistäWindows-järjestelmäOhjauspaneeli.

Kuva 2-1
  2. Napsauta Ohjelmat ja ominaisuudet.

Kuva 2-2
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ESET PROTECT Server -palvelinta ja valitse kontekstivalikosta Muuta.

Kuva 2-3
  4. Napsauta Seuraava.

Kuva 2-4
  5. Napsauta Korjaa.

Kuva 2-5
  6. Täytä kaikki tarvittavat kentät Tietokantapalvelimen yhteys -ikkunassa ja napsauta Seuraava.

Oletusportin numero

Käytä oikeaa porttinumeroa asennuksen mukaan. MS SQL:n vakioportti on 1433. Jos käytät jo olemassa olevaa SQL-tietokantaa, 1433 on oletusportti.

Kuva 2-6
  7. Napsauta Käytä olemassa olevaa käyttäjää ja kirjoita tietokannan käyttäjänimi (oletusarvo on era_user) ja salasana (salasanan löydät osoitteesta: %PROGRAMDATA%\ESET\RemoteAdministrator\Server\EraServerApplicationData\Configuration\startupconfiguration.ini) ja napsauta Seuraava.

Kuva 2-7
  8. Poista valintaruudun valinta Käytä tietokantaan jo tallennettua järjestelmänvalvojan salasanaa-kohdan vieressä, kirjoita uusi salasana Salasana- ja Salasanan vahvistus -kenttiin ja napsauta sitten Seuraava.

Kuva 2-8
  9. Valitse Säilytä nykyisin käytetyt varmenteet ja napsauta Seuraava.

Kuva 2-9
  10. Jos ESET PROTECT ei ole aktivoitu, valitse Aktivoi lisenssiavaimella ja kirjoita tai kopioi/liitä lisenssiavain.

Kuva 2-10
  11. Valitse Korjaa.

Kuva 2-11
  12. Napsauta Finish (Valmis). Voit nyt kirjautua ESET PROTECT Web Consoleen uudella salasanalla.

Linux- ja Virtual Appliance -käyttäjät

Noudata alla olevia ohjeita Web Console Administrator -salasanan palauttamiseksi. Järjestelmänvalvojan salasanan on oltava vähintään 8 merkkiä pitkä.

1. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä Linux-konsoliin koneella, johon ESET PROTECT On-Prem on asennettu.

2. Tallenna salasanasi muuttujaan NEW_PASSWORD (turvallisuussyistä). Kirjoita seuraava komento, jossa <password> korvataan uudella salasanallasi.

export NEW_PASSWORD=<salasana>
  3. Suorita seuraava komento vaihtaaksesi salasanasi uuteen:

/opt/eset/RemoteAdministrator/Server/setup/installer_backup.sh --skip-license --server-root-password='env:NEW_PASSWORD'
    Huomautuksia
  4. Suorita tämä komento poistaaksesi salasanasi muuttujista:

export NEW_PASSWORD
  5. Käynnistä ESET PROTECT Server -palvelu uudelleen.