[KB7695] Avaa ESET PROTECT tai ESET PROTECT On-Prem

Kysymys

Details

Laajenna klikkaamalla

ESET PROTECT Web Console on verkkokäyttöliittymä, jonka avulla voit hallita verkkoasi käytännössä missä tahansa.

Katso lisätietoja ESET PROTECTin tai ESET PROTECT On-Premin online-ohjeesta.

Ratkaisu

ESET PROTECT

ESET PROTECT Web Consolea voi käyttää useimmilla verkkoselaimilla(katso yhteensopivat verkkoselaimet).

1. Kirjaudu sisään ESET Business -tilillesi. MSP:t kirjautuvat sisään ESET MSP Administratoriin.

2. Napsauta ESET PROTECT.

Kuva 1-1

Olet nyt kirjautunut sisään ESET PROTECTiin.

Kuva 1-2

Jos kirjautumisongelmia ilmenee tai saat virheilmoituksia kirjautumista yrittäessäsi, katso ESET PROTECT Web Console -verkkokonsolin vianmääritys.

Lisätietoja asiakastietokoneiden hallinnoinnista ESET PROTECT -verkkokonsolissa on ESET PROTECTin käyttöoppaassa.

ESET PROTECT On-Prem

ESET PROTECT Web Consolea voi käyttää useimmilla verkkoselaimilla(katso yhteensopivat verkkoselaimet):

Paikallisella ESET PROTECT-palvelimella
  1. Avaa yhteensopiva verkkoselain.

2. Kirjoita tai kopioi/liitä osoiteriville https://localhost/era päästäksesi ESET PROTECT Web Consoleen.

Ulkoisesta tietokoneesta

Jos ESET PROTECT Server -palvelimesi on käytettävissä ulkoisille yhteyksille, voit käyttää ESET PROTECT Web Consolea mistä tahansa tietokoneesta.

1. Avaa verkkoselain.

2. Kirjoita osoiteriville tai kopioi/liitä https://%yourservername%/era (korvaa %palvelimen nimi% verkkopalvelimesi IP-osoitteella tai nimellä, esimerkiksi https://10.1.30.30/era) päästäksesi ESET PROTECT Web Consoleen.

Mitä porttia ESET PROTECT Web Console käyttää?

Oletusarvoisesti ESET PROTECT On-Prem Web Console käyttää porttia 443.

Joissakin tapauksissa, kun portti 443 ei ole käytettävissä, käytetään porttia 8443. Miten voin muuttaa ESET PROTECT Web Console -palvelun käyttämää porttia?

3. Kirjaudu sisään antamalla asennuksen aikana antamasi tunnistetiedot. Lisätietoja on kohdassa ESET PROTECT Web Console -kirjautumisnäyttö.

4. Olet nyt kirjautunut sisään ESET PROTECT On-Prem -palveluun.

Kuva 2-1

Jos kirjautumisongelmia ilmenee tai saat virheilmoituksia kirjautumista yrittäessäsi, katso ESET PROTECT Web Console -ohjelman vianmääritys.

Lisätietoja asiakastietokoneiden hallinnasta ESET PROTECT Web Console -ohjelmassa on ESET PROTECT On-Prem -käyttöoppaassa.