[KB7695] Öppna ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem

Klicka för att expandera

ESET PROTECT Web Console är online-gränssnittet som gör att du kan hantera ditt nätverk praktiskt taget var som helst.

Mer information finns i onlinehjälpen för ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem.

Lösning

ESET PROTECT

Du kan komma åt ESET PROTECT Web Console med de flesta webbläsare(visa kompatibla webbläsare).

1. Logga in på ditt ESET Business-konto. MSP:er loggar in på ESET MSP Administrator.

2. Klicka på ESET PROTECT.

Figur 1-1

Du är nu inloggad på ESET PROTECT.

Bild 1-2

Om du har problem med att logga in eller får felmeddelanden när du försöker logga in, se Felsökning för ESET PROTECT webbkonsol.

Mer information om hur du administrerar klientdatorer i ESET PROTECT-webbkonsolen finns i ESET PROTECT-användarhandboken.

ESET PROTECT på plats

ESET PROTECT-webbkonsolen kan nås med de flesta webbläsare(visningskompatibla webbläsare):

På din lokala ESET PROTECT-server
  1. Öppna din kompatibla webbläsare.

2. Skriv in eller kopiera/klistra in https://localhost/era i adressfältet för att komma åt ESET PROTECT webbkonsol.

Från en extern dator

Om din ESET PROTECT-server är tillgänglig för externa anslutningar kan du komma åt ESET PROTECT-webbkonsolen från vilken dator som helst.

1. Öppna din webbläsare.

2. Skriv eller kopiera/klistra in https://%yourservername%/era (ersätt %yourservername% med IP-adressen eller namnet på din webbserver, t.ex. https://10. 1.30.30/era) i adressfältet för att komma åt ESET PROTECT Web Console.

Vilken port använder ESET PROTECT Web Console?

Som standard använder ESET PROTECT On-Prem webbkonsol port 443.

I vissa fall, när port 443 inte är tillgänglig, används port 8443. Hur ändrar jag den port som används av ESET PROTECT Web Console?

3. Logga in genom att ange de autentiseringsuppgifter som du angav under installationsprocessen. Mer information finns i Inloggningsskärm för ESET PROTECT Web Console.

4. Du är nu inloggad på ESET PROTECT On-Prem.

Figur 2-1

Om du har problem med att logga in eller får felmeddelanden när du försöker logga in, se Felsökning för ESET PROTECT webbkonsol.

Mer information om hur du hanterar klientdatorer i ESET PROTECT webbkonsol finns i ESET PROTECT On-Prem användarhandbok.