[KB3239] Hvordan afinstallerer eller geninstallerer jeg ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro?

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Hvis du vil se instruktioner for et andet operativsystem end macOS, skal du vælge det relevante operativsystem nedenfor:

Windows-brugere | Android-brugere

Løsning

1. Klik på Finder Programmer. Højreklik på ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro, og klik på Vis pakkeindhold.

Figur 1-1
  2. Udvid ContentsHelpers, og dobbeltklik derefter på Uninstaller.

Figur 1-2
  3. Klik på Afinstaller i vinduet ESET Cyber Security Setup. Du bliver muligvis bedt om at bruge din adgangskode for at fortsætte med afinstallationen.

Figur 1-3
  4. Klik på OK for at give ESET Cyber Security lov til at styre Finder.app under afinstallationen.

Figur 1-4
  5. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte fjernelsen af systemudvidelser. Klik på Fortsæt for at fjerne systemudvidelser.

Figur 1-5
  6. Brug touch-ID eller en adgangskode, hvis du vil flytte ESET Cyber Security-installationsfilen til papirkurven.

Figur 1-6
  7. Klik på Close i vinduet Uninstallation completed successfully.

Figur 1-7
  8. Dit ESET-produkt bør nu være helt fjernet fra din computer.
Om opgradering

Hvis du opgraderer fra ESET Cyber Security til en senere version af ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro, skal du følge instruktionerne to download, install and activate ESET Cyber Security or ESET Cyber Security Pro.

Geninstaller ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro. For illustrerede instruktioner, se den relevante Knowledgebase-artikel nedenfor:

Afinstaller dit ESET-produkt ved hjælp af ESET Cyber Security .dmg

1. Åbn installationspakken.

Figur 2-1
  2. Dobbeltklik på ikonet Afinstaller, og følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere ESET Cyber Security.

Figur 2-2
Hvis du modtager meddelelsen "Installatørens identitet kan ikke bekræftes"

Hvis installationen af ESET-produkter blokeres, skal du holde CTRL + klik nede (eller højreklikke, hvis du har en mus med to knapper) på installationsfilen, vælge Åbn fra kontekstmenuen og derefter klikke på Åbn , når du bliver bedt om det af Apple gatekeeper. For mere information om konfiguration af Apple gatekeeper, besøg Apples supportartikel om dette emne.

1. Klik på Luk for at afslutte afinstallationsprogrammet.