Izdevums
- Jūsu ESET produkts paziņo par potenciāli nevēlamu lietojumprogrammu JS/Mindspark.E
- Jūsu ESET produkts paziņo par potenciāli nevēlamu lietojumprogrammu JS/Spigot
- JS/Mindspark.E (un tā varianti) ir potenciāli nevēlama programma, kas parasti tiek pievienota Google Chrome pārlūkprogrammai kā paplašinājums. Jūs varat izvēlēties noņemt šo paplašinājumu no pārlūkprogrammas vai arī varat izslēgt lietojumprogrammu no skenēšanas.

Sīkāka informācija
ESET attīrīs atklāto paplašinājumu, tomēr, atkārtoti atverot Chrome, atgriezīsies brīdinājums par PUA draudiem. Tas notiek, kad lietotājs ir pieteicies pārlūkā Chrome un Chrome atkal un atkal mēģina sinhronizēt paplašinājumu pēc tam, kad ESET to ir izdzēsusi.
Mēs iesakām, lai jūsu ESET produkts būtu konfigurēts potenciāli nevēlamu, potenciāli nedrošu un aizdomīgu lietojumprogrammu atklāšanai. Pārbaude neiztīrīs lietojumprogrammas, kuru atklāšana nav iespējota.
Risinājums
Lai noņemtu paplašinājumu no pārlūkprogrammas, izpildiet tālāk sniegtos norādījumus. Sāciet ar I daļu un tikai tad, ja problēma nav atrisināta, turpiniet ar II daļu.
I. Noņemiet visus aizdomīgos Chrome paplašinājumus
- Noklikšķiniet uz Google Chrome rīkjoslas ikonas Pielāgošana un vadības izvēlnes ikonas
un pēc tam izvērsiet Vairāk rīku. - Sānu izvēlnē noklikšķiniet uz Paplašinājumi.

1-1. attēls
- Noklikšķiniet uz atkritumu urnas ikonas blakus paplašinājumam, kuru vēlaties noņemt.

1.-2. attēls
- Google Chrome rīkjoslā noklikšķiniet uz izvēlnes ikonas Pielāgot un vadīt
un izvērsiet Vairāk rīku (skatīt 1-1. attēlu). - Sānu izvēlnē noklikšķiniet uz Notīrīt pārlūkošanas datus .
- Atzīmējiet izvēles rūtiņu Kešētie attēli un faili.
- Noklikšķiniet uz Notīrīt pārlūkošanas datus.

1-3. attēls
Ja jūs joprojām saņemat ESET paziņojumus vai esat pierakstījies pārlūkā Chrome, turpiniet tālāk aprakstīto II daļu.
II. Izslēgt paplašinājumu sinhronizēšanu
- Google Chrome rīkjoslā noklikšķiniet uz izvēlnes ikonas Pielāgot un vadīt
un pēc tam noklikšķiniet uz Iestatījumi.

2-1. attēls
- Sadaļā Cilvēki noklikšķiniet uz sadaļas "Sinhronizēt" zem sava profila nosaukuma.

2-2. attēls
- Sadaļā Paplašinātie sinhronizācijas iestatījumi noklikšķiniet uz pārslēgšanas pogas Sinhronizēt visu, lai to atspējotu, un pēc tam noklikšķiniet uz pārslēgšanas pogas Paplašinājumi, lai atspējotu.

2-3. attēls