[KB7088] Installer ESET PROTECT Web Console ved hjælp af JDK (Windows)

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Detaljer

Klik for at udvide

Fra januar 2019 kræver offentlige Oracle JAVA SE 8-opdateringer til erhvervsmæssig, kommerciel eller produktionsmæssig brug en kommerciel licens. Hvis du ikke køber et JAVA SE-abonnement, kan du bruge denne vejledning til at skifte til et omkostningsfrit alternativ. Kun installationer på Windows er berørt.

Løsning

Jeg er Linux-bruger

Se de relaterede artikler om installation af Java på:

Understøttede versioner

Anbefalede versioner af ESET

Kun langtidsunderstøttede (LTS) Java/JDK-versioner understøttes:

Understøttet Java/JDK-version ESET-produkt
8 ESET PROTECT On-Prem 8.x
11 ESET PROTECT On-Prem 8.x
17
ESET PROTECT On-Prem 8.x med yderligere manuelle indstillinger
ESET PROTECT On-Prem 9.x
ESET PROTECT On-Prem 10.x
ESET PROTECT On-Prem 11.x
21
ESET PROTECT On-Prem 11.x

Løs fejlen "Kunne ikke indlæse data"

Genstart Apache-tjenesten efter hver ændring

Du skal genstarte Apache-tjenesten efter hver ændring i .exe- eller .bat-filerne.

1. Tryk på Windows-tasten på dit tastatur, og skriv Service.

2. Højreklik på Apache Tomcat på listen i højre side.

3. Klik på Genstart.

Mulighed 1
  1. Naviger til Apache Tomcat-mappen, og find tomcat9w.exe i bin-mappen.

2. Kør filen tomcat9w.exe. Klik på fanen Java, og tilføj følgende værdier til feltet Java 9 Options:

-
    -add-opens=java.base/java.util=ALL-UNNAMED --add-opens=java.base/java.util.concurrent=ALL-UNNAMED

Feltet Java 9 Options indeholder nu følgende værdier:

--add-opens=java.base/java.lang=ALL-UNNAMED
--add-opens=java.base/java.io=ALL-UNNAMED
--add-opens=java.base/java.util=ALL-UNNAMED
--add-opens=java.base/java.util.concurrent=ALL-UNNAMED
--add-opens=java.rmi/sun.rmi.transport=ALL-UNNAMED

1. Klik på OK.
Mulighed 2
  1. Naviger til Apache Tomcat-mappen, og i bin-mappen skal du finde og redigere catalina.bat.

2. Ændr værdierne i afsnittet rem Konfigurer JAVA 9-specifikke opstartsparametre

sæt "JDK_JAVA_OPTIONS=%JDK_JAVA_OPTIONS% --add-opens=java.base/java.lang=ALL-UNNAMED" sæt "JDK_JAVA_OPTIONS=%JDK_JAVA_OPTIONS% --add-opens=java.base/java.io=ALL-UNNAMED" set "JDK_JAVA_OPTIONS=%JDK_JAVA_OPTIONS% --add-opens=java.rmi/sun.rmi.transport=ALL-UNNAMED"

ind i

sæt "JDK_JAVA_OPTIONS=%JDK_JAVA_OPTIONS% --add-opens=java.base/java.lang=ALL-UNNAMED" sæt "JDK_JAVA_OPTIONS=%JDK_JAVA_OPTIONS% --add-opens=java.base/java.io=ALL-UNNAMED" set "JDK_JAVA_OPTIONS=%JDK_JAVA_OPTIONS% --add-opens=java.base/java.util=ALL-UNNAMED" sæt "JDK_JAVA_OPTIONS=%JDK_JAVA_OPTIONS% --add-opens=java.base/java.util.concurrent=ALL-UNNAMED" sæt "JDK_JAVA_OPTIONS=%JDK_JAVA_OPTIONS% --add-opens=java.rmi/sun.rmi.transport=ALL-UNNAMED"
Mulighed 3
  1. Naviger til Apache Tomcat-mappen, og i bin-mappen skal du finde og redigere service.bat.

2. Naviger til linjen s --JvmOptions9, og rediger den på følgende måde:

--JvmOptions9 "--add-opens=java.base/java.lang=ALL-UNNAMED#--add-opens=java.base/java.io=ALL-UNNAMED#--add-opens=java.base/java.util=ALL-UNNAMED#--add-opens=java.base/java.util.concurrent=ALL-UNNAMED#--add-opens=java.rmi/sun.rmi.transport=ALL-UNNAMED" ^

• Apache Tomcat
    • ESET PROTECT On-Prem: Vi anbefaler, at du installerer den nyeste Apache Tomcat 9.x.

• JDK

Hvis du har flere Java-versioner installeret på dit system, anbefaler vi, at du afinstallerer de tidligere Java-versioner og kun beholder den nyeste version.

Sørg for, at Java, ESET PROTECT og Apache Tomcat har den samme bitness (32-bit eller 64-bit for senere versioner).

MDM planlagt til End of life

MDM-mobilenhedsregistrering ved hjælp af en QR-kode er ikke funktionel for JDK 11.0.1 og OpenJDK 11.0.1. MDM-mobilenhedsregistrering ved hjælp af en QR-kode er kun funktionel for Amazon Corretto 8u192.

ESET PROTECT On-Prem Mobile Device Management component is scheduled for End of Life

Jeg installerer ESET PROTECT Server fra et alt-i-et-installationsprogram.

Installer Amazon Corretto (JDK)

Klik for at udvide
Amazon Corretto 11, 17 og 21 (JDK)

Denne procedure beskriver installationsprocessen for Amazon Corretto 17 eller 21.

En lignende procedure kan anvendes ved installation af andre understøttede versioner af Amazon Corretto.

1. Download Windows .msi-installationsfilen til Amazon Corretto 17 eller til Amazon Corretto 21.

2. Dobbeltklik på .m si-filen for at starte installationsguiden.

3. Følg trinene i guiden.

Du har mulighed for at indstille en brugerdefineret installationssti. Som standard er Amazon Corretto 17 installeret på C:\Program Files\Amazon Corretto\. Hvis du angiver en brugerdefineret sti, skal du notere den til næste trin.

4. Når installationsguiden er færdig, skal du indstille miljøvariablerne JAVA_HOME og PATH.

Sæt JAVA_HOME til installationsplaceringen, og bemærk, at mappen indeholder den aktuelt installerede version. Se de følgende eksempler for version 17 og 21.

• Version 17: Angiv JAVA_HOME som C:\Program Files\Amazon Corretto\jdk17.0.10_7. Tilføj %JAVA_HOME%\bin til den aktuelle PATH-variabel.
  • Version 21: Angiv JAVA_HOME som C:\Program Files\Amazon Corretto\jdk21.0.2_13. Tilføj %JAVA_HOME%\bin til den aktuelle PATH-variabel.
Build-numre kan ændre sig

Hvert build (17 og 21) indeholder build-numre i mappen "version" under C:\Program Files\Amazon Corretto. Disse numre kan ændre sig i fremtiden (når en nyere version udgives).

1. Bekræft installationen ved at køre java -version i en kommandoprompt. Du bør se følgende output.

Version 17 openjdk version "17.0.10" 2024-01-16 LTS OpenJDK Runtime Environment Corretto-17.0.10.7.1 (build 17.0.10+7-LTS) OpenJDK 64-Bit Server VM Corretto-17.0.10.7.1 (build 17.0.10+7-LTS, blandet tilstand, deling) Version 21 openjdk version "21.0.2" 2024-01-16 LTS OpenJDK Runtime Environment Corretto-21.0.2.13.1 (build 21.0.2+13-LTS) OpenJDK 64-Bit Server VM Corretto-21.0.2.13.1 (build 21.0.2+13-LTS, blandet tilstand, deling)

Migrer din eksisterende ESET PROTECT-webkonsol til at bruge JDK

Du kan migrere din eksisterende webkonsol fra Oracle Java JDK til en alternativ. Vælg et af nedenstående migreringsscenarier baseret på din nuværende Apache Tomcat-version.

Migrationsscenarie for Tomcat version 7.0.90 og senere

Dette migreringsscenarie kræver ikke geninstallation af Apache Tomcat.

1. Naviger til Apache Tomcats placering (for eksempel C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 7.0\bin\Tomcat7w.exe)

2. I vinduet Apache Tomcat 7 Properties skal du klikke på fanen General og klikke på knappen Stop for at stoppe Apache Tomcat-tjenesten.

3. Afinstaller din nuværende JDK.

4. Installer den ønskede JDK.

5. Gå tilbage til vinduet Apache Tomcat Properties, og klik på fanen Java.

6. Under Java Virtual Machine-stien skal du vælge den korrekte sti til jvm.dll-filen baseret på JDK'en (for eksempel for Amazon Corretto, C:\Program Files\Amazon Corretto\jdk11.0.7\bin\jvm.dll)

7. Gå tilbage til fanen Generelt, og klik på Start for at starte Apache Tomcat-tjenesten.

8. Kontrollér, at du kan logge ind på din webkonsol.

Migrationsscenarie for Tomcat version 7.0.88 og tidligere

Dette migreringsscenarie kræver en geninstallation af Apache Tomcat.

1. Tag backup af de nødvendige filer:
    C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 7.0\.keystore
    C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 7.0\conf\Server.xml
    C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 7.0\conf\Tomcat-users.xml
    C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 7.0\conf\Serverinfo.properties
    C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 7.0\webapps\era\WEB-INF\classes\sk\eset\era\g2webconsole\server\modules\config\EraWebServerConfig.properties

2. Download og kør JDK-installationsprogrammet.

3. Hvis du vil ændre, hvilken JDK der bruges af Apache Tomcat, skal du geninstallere Apache Tomcat.

4. Hvis du kører mere end Web Console på din instans af Apache Tomcat, anbefaler vi, at du tjekker den officielle dokumentation for opgradering/migrering af Apache Tomcat.

5. Hvis du bruger et brugerdefineret SSL-certifikat, der er gemt i Tomcat-mappen, skal du sikkerhedskopiere certifikatet.

6. Afinstaller den aktuelle version af Apache Tomcat.

7. Slet følgende mappe, hvis den stadig er til stede i dit system:

C:\Programfiler\Apache Software Foundation\Tomcat 7.

8. Kør Apache Tomcat-installationsprogrammet fra ESET PROTECT All In One-installationsmappen. Under installationen skal du vælge stien til din JDK, som du vil bruge i stedet for Java SE (f.eks. C:\Program Files\Amazon Corretto\jre8).

9. Når du er færdig, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Run Apache Tomcat.

10. Kontrollér, at Apache Tomcat-tjenesten ikke kører.

11. Kopier filen era.war fra mappen installers til mappen Apache Tomcat webapplikationer: Klik på StartApache Tomcat → Tomcat Program Directory og åbn mappen webapps (på de fleste Windows-operativsystemer - C:\Program Files\Apache Software Foundation\Tomcat 7.0\webapps)

12. Det tager et par minutter at udpakke filen og installere webkonsollen. Installationen kører lydløst, men du kan bekræfte en vellykket installation ved at se mappen era i mappen webapps.

13. Hvis du kører webkonsollen (Apache Tomcat) på en anden computer end serverkomponenten, skal du gendanne den sikkerhedskopierede EraWebServerConfig.properties-fil til dens oprindelige placering.

14. Kontrollér, at Apache Tomcat bruger den JDK, du har valgt. Det gør du ved at klikke på StartAlle programmerApache Tom cat → Overvåg Tomcat. I Java-fanen under Java Virtual Machine skal der være stien til den JDK, du har valgt.

15. Du kan nu starte Apache Tomcat-tjenesten og kontrollere, at webkonsollen kører uden problemer.