[KB3195] Herstel een bestand in quarantaine met een ESET Windows thuis product

Probleem

• Open een bestand dat in quarantaine is gezet door ESET waarvan u zeker weet dat het veilig is.

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security
  • ESET Smart Security Premium

Details

In het geval dat uw ESET product een bestand in quarantaine zet waarvan u zeker weet dat deze veilig is, zult u dit bestand moeten uitsuiten van Real-Time beveiliging en Geplande scans. Dit om te voorkomen dat hetzelfde bestand in de toekomst opnieuw in quarantaine wordt gezet.

Oplossing

Video tutorial

1. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Hulpmiddelen → Meer Hulpmiddelen.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op Quarantaine.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Selecteer het bestand dat u wilt herstellen en klik op Herstellen. Klik hierna op Ja ter bevestiging.

Herstellen en uitsluiten van toekomstige scans

Als u dit bestand wilt uitsluiten van alle toekomstige scans, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u Herstellen en uitzonderen van scannen.