[KB2792] Aktivér ESET Home og Small Office-produkter til Windows ved hjælp af aktiveringsnøglen

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Udgave

Detaljer

Klik for at udvide

Dit ESET Home and Small Office-produkt til Windows opdateres mindst dagligt med nye virusdetektioner og lejlighedsvise opgraderinger af programkomponenter. Disse opdateringer vil mislykkes, hvis dit produkt ikke er aktiveret med en aktiveringsnøgle.

Løsning

Android-brugere: Aktivér premium-funktioner i ESET Mobile Security for Android

macOS-brugere: Aktivér ESET Cyber Security/ESET Cyber Security Pro

Hvis du sprang aktiveringen over under installationen, skal du følge nedenstående trin:

1. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET Windows-produkt.

2. Når produktaktiveringsskærmen vises, skal du klikke på Brug en købt aktiveringsnøgle.

Figur 1-1
  3. Indtast eller kopier/indsæt din ESET-udstedte aktiveringsnøgle i feltet Aktiveringsnøgle, og klik på Fortsæt. Sørg for, at du skriver aktiveringsnøglen præcis, som den er, inklusive bindestregerne. Hvis du kopierer/indsætter aktiveringsnøglen, skal du sikre dig, at du ikke ved et uheld vælger ekstra mellemrum omkring teksten.

Jeg har mistet min aktiveringsnøgle.

Figur 1-2
  4. Klik på Aktivér.

Figur 1-3
  5. Klik på Udført. Du har aktiveret dit produkt med succes.

Figur 1-4

Fejlfinding

Løs ACT- eller ECP-fejl under aktivering.