[KB2792] Aktiver ESET Home- og Small Office-produkter for Windows ved hjelp av aktiveringsnøkkelen

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

Detaljer

Klikk for å utvide

ESET Home and Small Office-produktet for Windows oppdateres minst daglig med nye virusoppdagelser og sporadiske oppgraderinger av programkomponenter. Disse oppdateringene mislykkes hvis produktet ikke er aktivert med en aktiveringsnøkkel.

Løsning

Android-brukere: Aktiver premiumfunksjoner i ESET Mobile Security for Android

macOS-brukere: Aktiver ESET Cyber Security/ESET Cyber Security Pro

Hvis du hoppet over aktiveringen under installasjonen, følger du trinnene nedenfor:

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Når produktaktiveringsskjermbildet vises, klikker du på Bruk en kjøpt aktiveringsnøkkel.

Figur 1-1
  3. Skriv inn eller kopier/lim inn den ESET-utstedte aktiveringsnøkkelen i feltet Activation key ( aktiveringsnøkkel ) og klikk på Continue (fortsett). Pass på at du skriver inn aktiveringsnøkkelen nøyaktig som den er, inkludert bindestrekene. Hvis du kopierer/limer inn aktiveringsnøkkelen, må du passe på at du ikke ved et uhell velger ekstra mellomrom rundt teksten.

Jeg har mistet aktiveringsnøkkelen min.

Figur 1-2
  4. Klikk på Aktiver.

Figur 1-3
  5. Klikk på Ferdig. Du har nå aktivert produktet.

Figur 1-4

Feilsøking

Løs ACT- eller ECP-feil under aktivering.