[KB7727] Installera eller uppgradera ESET Endpoint Security eller ESET Endpoint Antivirus på en klientarbetsstation (Windows)

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

• Ladda ner och installera ESET Endpoint Security eller ESET Endpoint Antivirus på klientarbetsstationer
  • Uppgradera tidigare versioner av ESET Endpoint-produkter till den senaste versionen

Lösning för

Mac-användare: Installera ESET Endpoint Security för macOS eller ESET Endpoint Antivirus för macOS på en klientarbetsstation

Användare av ESET PROTECT / ESET PROTECT On-Prem: Distribuera eller uppgradera ESET:s slutpunktsprodukter med ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem

1. Klicka på rätt länk för ditt system i tabellen nedan för att hämta installationsfilen för ESET Endpoint Security eller ESET Endpoint Antivirus:

Vilken version (32-bit, 64-bit, ARM 64-bit) av ESET:s slutpunktsprodukter ska jag ladda ner?

Tunna installatörer

Tabellerna nedan innehåller nedladdningslänkar för tunna installationer av ESET:s endpoint-produkter.

Efter den tunna installationen hämtar ESET endpoint-produkten automatiskt modulerna. Om det uppstår problem med internetanslutningen under installationen visar ESET endpoint product ett rött meddelande som indikerar problemet med moduluppdateringar. Klicka på Uppdatera → Sök efter uppdater ingar för att initiera en moduluppdatering.

Du kan ladda ner fullständiga MSI-installationsprogram för ESET endpoint-produkter.

Produkt 64-bitars 32-bitars ARM 64-bitars
    ESET Endpoint Security installationsprogram utan AV Remover (.msi) Ladda ner Ladda ner Ladda ner
    Installationsprogram för ESET Endpoint Security med AV-remover (.exe) Ladda ner Ladda ner -
    Produkt 64-bitars 32-bitars ARM 64-bitars
    Installationsprogram för ESET Endpoint Antivirus utan
    AV-borttagare (.msi)
    Ladda ner Ladda ner Ladda ner
    Installationsprogram för ESET Endpoint Antivirus med
    AV-borttagning (.exe)
    Ladda ner Ladda ner -
  2. Skapa en ny mapp för installationspaketet och spara eller flytta installationsprogrammet till denna mapp innan du kör det. Den steg-för-steg-installationsguide som visas nedan är relaterad till ESET Endpoint Security med ESET AV Remover.

Olika installationsguider

Den stegvisa installationsguiden som visas nedan är relaterad till ESET Endpoint Security med ESET AV Remover.

Observera att installationsguiden för ESET Endpoint Security utan ESET AV Remover ser något annorlunda ut och inte innehåller inställningar för ESET AV Remover.

Dubbelklicka på installationsfilen du hämtade för att starta installationsguiden. Om du använder Windows User Account Control (UAC) kommer du att uppmanas att visa ytterligare dialogrutor under installationen. Bekräfta att du vill installera ESET och alla tillhörande drivrutiner när du blir tillfrågad.

3. Välj önskat språk från rullgardinsmenyn. Markera eller avmarkera kryssrutan bredvid Jag vill avinstallera inkompatibla säkerhetsprodukter om du vill använda ESET AV Remover. Klicka på Fortsätt.

Bild 1-1
  4. Läs licensavtalet för ESET AV Remover och klicka på Acceptera.

Bild 1-2
  5. ESET AV Remover meddelar dig om något program behöver tas bort. Klicka på Fortsätt.

Bild 1-3
  6. Om inga program hittas klickar du på Fortsätt till installationen.

Om du behöver ta bort ett program kan du bokmärka den här artikeln, återgå till den efter en omstart av datorn och sedan följa anvisningarna på skärmen för att ta bort programmet. Fortsätt från steg 8 nedan när du är klar.

Bild 1-4
  7. Klicka på Tillåt alla och fortsätt. Du kan senare ändra dessa inställningar i Avancerat

Bild 1-5
  8. Klicka på Klar.

Figur 1-6
  9. Klicka på Använd en köpt licensnyckel för att aktivera din produkt.

Aktivera din produkt

Din ESET-produkt kommunicerar med internetresurser via standard HTTP-protokoll på port 80. För att aktivera din produkt måste ESET:s aktiveringsservrar vara tillgängliga.

Vilka portar och adresser på min tredjeparts brandvägg måste vara öppna för att min ESET-produkt ska fungera fullt ut?

Figur 1-7
  10. Skriv eller kopiera/klistra in din licensnyckel och klicka på Fortsätt.

Om du inte har din licensnyckel från ESET måste du återskapa den.

Figur 1-8
  11. Klicka på Klar.

Bild 1-9
  12. Din ESET Windows endpoint-produkt har installerats framgångsrikt.

Bild 1-10