[KB7727] Installere eller oppgradere ESET Endpoint Security eller ESET Endpoint Antivirus på en klientarbeidsstasjon (Windows)

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

• Laste ned og installere ESET Endpoint Security eller ESET Endpoint Antivirus på klientarbeidsstasjoner
  • Oppgrader tidligere versjoner av ESET Endpoint-produkter til den nyeste versjonen

Løsning

Mac-brukere: Installer ESET Endpoint Security for macOS eller ESET Endpoint Antivirus for macOS på en klientarbeidsstasjon

Brukere av ESET PROTECT / ESET PROTECT On-Prem: Distribuere eller oppgradere ESETs endepunktprodukter ved hjelp av ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem

1. Klikk på den aktuelle lenken for ditt system i tabellen nedenfor for å laste ned installasjonsfilen for ESET Endpoint Security eller ESET Endpoint Antivirus:

Hvilken versjon (32-bit, 64-bit, ARM 64-bit) av ESETs endepunktprodukter bør jeg laste ned?

Tynne installasjonsprogrammer

Tabellene nedenfor inneholder nedlastingslenker for tynne installasjoner av ESET endpoint-produkter.

Etter den tynne installasjonen laster ESET endpoint-produktet automatisk ned modulene. Hvis det oppstår problemer med internettforbindelsen under installasjonen, viser ESET endpoint product en rød melding som indikerer problemet med moduloppdateringer. Klikk på Oppdater → Se etter oppdateringer for å starte en moduloppdatering.

Du kan laste ned fullstendige MSI-installasjonsprogrammer for ESETs endepunktprodukter.

Produkt 64-biters 32-biters ARM 64-biters
    ESET Endpoint Security-installasjonsprogram uten AV Remover (.msi) Last ned Last ned Last ned
    Installasjonsprogram for ESET Endpoint Security med AV Remover (.exe) Last ned Last ned -
    Produkt 64-biters 32-biters ARM 64-biters
    ESET Endpoint Antivirus-installasjonsprogram uten
    AV Remover (.msi)
    Last ned Last ned Last ned
    ESET Endpoint Antivirus-installasjonsprogram med
    AV Remover (.exe)
    Last ned Last ned -
  2. Opprett en ny mappe for installasjonspakken og lagre eller flytt installasjonsprogrammet til denne mappen før du kjører det. Den trinnvise installasjonsveiviseren som vises nedenfor, gjelder ESET Endpoint Security med ESET AV Remover.

Ulike installasjonsveivisere

Den trinnvise installasjonsveiviseren som vises nedenfor, gjelder ESET Endpoint Security med ESET AV Remover.

Merk at installasjonsveiviseren for ESET Endpoint Security uten ESET AV Remover ser litt annerledes ut og ikke inkluderer innstillinger for ESET AV Remover.

Dobbeltklikk på installasjonsfilen du lastet ned for å starte installasjonsveiviseren. Hvis du bruker Windows User Account Control (UAC), vil du bli bedt om å åpne flere dialogbokser under installasjonen. Når du blir bedt om det, bekrefter du at du vil installere ESET og eventuelle tilhørende enhetsdrivere.

3. Velg ønsket språk fra rullegardinmenyen. Hvis du vil bruke ESET AV Remover, kan du merke av eller fjerne merket i avmerkingsboksen ved siden av Jeg vil avinstallere inkompatible sikkerhetsprodukter. Klikk på Fortsett.

Figur 1-1
  4. Les lisensavtalen for ESET AV Remover og klikk på Godta.

Figur 1-2
  5. ESET AV Remover vil varsle deg hvis et program må fjernes. Klikk på Fortsett.

Figur 1-3
  6. Hvis det ikke finnes noen programmer, klikker du på Fortsett til installasjon.

Hvis du må fjerne et program, kan du bokmerke denne artikkelen, gå tilbake til den etter en omstart av datamaskinen og deretter følge instruksjonene på skjermen for å fjerne programmet. Fortsett fra trinn 8 nedenfor når du er ferdig.

Figur 1-4
  7. Klikk på Tillat alle og fortsett. Du kan senere endre disse innstillingene i Avansert

Figur 1-5
  8. Klikk på Ferdig.

Figur 1-6
  9. Klikk på Bruk en kjøpt lisensnøkkel for å aktivere produktet.

Aktivere produktet

ESET-produktet kommuniserer med internettressurser via standard HTTP-protokoll på port 80. ESETs aktiveringsservere må være tilgjengelige for å aktivere produktet.

Hvilke porter og adresser på tredjepartsbrannmuren må være åpne for at ESET-produktet skal fungere fullt ut?

Figur 1-7
  10. Skriv inn eller kopier/lim inn lisensnøkkelen og klikk på Fortsett.

Hvis du ikke har den ESET-utstedte lisensnøkkelen, må du gjenopprette den.

Figur 1-8
  11. Klikk på Ferdig.

Figur 1-9
  12. ESET Windows-produktet for endepunkter er nå installert.

Figur 1-10