[KB7727] Asenna tai päivitä ESET Endpoint Security tai ESET Endpoint Antivirus asiakastyöasemalle (Windows)

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Lataa ja asenna ESET Endpoint Security tai ESET Endpoint Antivirus asiakastyöasemiin
  • Päivitä ESET-päätepistetuotteiden aiemmat versiot uusimpaan versioon

Ratkaisu

Mac-käyttäjät: Asenna ESET Endpoint Security for macOS tai ESET Endpoint Antivirus for macOS asiakastyöasemaan

ESET PROTECT / ESET PROTECT On-Prem -käyttäjät: #@##publication_url id='2913' language='1' content='Ota käyttöön tai päivitä ESET-loppupistetuotteet ESET PROTECTin tai ESET PROTECT On-Premin avulla' target='_blank'#@#

1. Lataa ESET Endpoint Security- tai ESET Endpoint Antivirus -asennustiedosto napsauttamalla alla olevassa taulukossa olevaa järjestelmääsi vastaavaa linkkiä:

Mikä versio (32-bittinen, 64-bittinen, ARM 64-bittinen) ESET Endpoint -tuotteista pitäisi ladata?

Ohuet asennusohjelmat

Alla olevissa taulukoissa on latauslinkkejä ESET-loppupistetuotteiden ohutasennusohjelmille.

Ohuen asennuksen jälkeen ESET-loppupistetuote lataa moduulit automaattisesti. Jos asennuksen aikana on ongelmia internet-yhteyden kanssa, ESET endpoint product näyttää punaisen viestin, joka ilmaisee ongelman moduulipäivityksissä. Aloita moduulipäivitys valitsemalla PäivitäTarkista päivitykset.

Voit download full MSI installers for ESET endpoint products.

Tuote 64-bittinen 32-bittinen ARM 64-bittinen
    ESET Endpoint Security -asennusohjelma ilman AV Removeria (.msi) Lataa Lataa Lataa
    ESET Endpoint Security -asennusohjelma AV Removerin kanssa (.exe) Lataa Lataa -
    Tuote 64-bittinen 32-bittinen ARM 64-bittinen
    ESET Endpoint Antivirus -asennusohjelma ilman
    AV Remover (.msi)
    Lataa Lataa Lataa
    ESET Endpoint Antivirus -asennusohjelma ja
    AV Remover (.exe)
    Lataa Lataa -
  2. Luo uusi kansio asennuspaketille ja tallenna tai siirrä asennusohjelma tähän kansioon ennen sen suorittamista. Alla näkyvä vaiheittainen asennusohjattu asennus liittyy ESET Endpoint Security with ESET AV Remover -ohjelmaan.

Eri asennusvelhot

Alla esitetty vaiheittainen asennusvelho liittyy ESET Endpoint Security with ESET AV Remover -ohjelmaan.

Huomaa, että ilman ESET AV Removeria olevan ESET Endpoint Securityn asennusvelho näyttää hieman erilaiselta eikä sisällä ESET AV Removerin asetuksia.

Kaksoisnapsauta lataamaasi asennustiedostoa käynnistääksesi ohjatun asennuksen. Jos käytät Windows User Account Control (UAC) -järjestelmää, asennuksen aikana näyttöön tulee ylimääräisiä valintaikkunoita. Vahvista kehotettaessa, että haluat asentaa ESETin ja kaikki siihen liittyvät laiteajurit.

3. Valitse haluamasi kieli avattavasta valikosta. Valitse tai poista valintaruutu valintaruudun I want to uninstall incompatible security products (Haluan poistaa yhteensopimattomat tietoturvatuotteet ) vieressä, jos haluat käyttää ESET AV Remover -ohjelmaa. Napsauta Jatka.

Kuva 1-1
  4. Lue ESET AV Remover -lisenssisopimus ja napsauta Hyväksy.

Kuva 1-2
  5. ESET AV Remover ilmoittaa, jos jokin sovellus on poistettava. Napsauta Jatka.

Kuva 1-3
  6. Jos sovelluksia ei löydy, napsauta Jatka asennusta.

Jos sinun on poistettava jokin sovellus, merkitse tämä artikkeli kirjanmerkkeihin, palaa siihen tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen ja poista sovellus noudattamalla näytön ohjeita. Jatka alla olevasta vaiheesta 8, kun olet valmis.

Kuva 1-4
  7. Valitse Salli kaikki ja jatka. Voit myöhemmin muuttaa näitä asetuksia Lisäasetukset

Kuva 1-5
  8. Napsauta Valmis.

Kuva 1-6
  9. Aktivoi tuote valitsemalla Käytä ostettua lisenssiavainta.

Aktivoi tuote

ESET-tuotteesi kommunikoi internet-resurssien kanssa tavallisen HTTP-protokollan kautta portissa 80. Jotta voit aktivoida tuotteesi, ESETin aktivointipalvelimien on oltava käytettävissä.

Mitkä portit ja osoitteet kolmannen osapuolen palomuurissani on oltava auki, jotta ESET-tuotteeni toimisi täysin?

Kuva 1-7
  10. Kirjoita tai kopioi/liitä lisenssiavaimesi ja napsauta Jatka.

Jos sinulla ei ole ESETin myöntämää lisenssiavainta, hanki se takaisin.

Kuva 1-8
  11. Napsauta Valmis.

Kuva 1-9
  12. ESET Windows-päätepistetuotteesi on asennettu onnistuneesti.

Kuva 1-10