[KB2822] Leta reda på mitt ESET-licens-ID eller användarnamn i programinställningarna för att kontakta teknisk support

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

Lösning

Är du Android-användare?

Är du Mac OS-användare?

Problem med licensnyckel eller användarnamn och lösenord?

Besök följande ESET Knowledgebase-artiklar för att få hjälp med andra problem relaterade till ditt användarnamn och lösenord:

Kortkommando för tangentbord

1. Öppna din Windows ESET-produkt.

2. Tryck på CTRL + U på tangentbordet för att öppna detaljfönstret.

3. Kopiera din licens-ID-information i fönstret Detaljer för teknisk support.
Figur 1-1
  1. I formuläret för supportförfrågan skriver du ditt licens-ID i fältet License Public ID . Ditt produktnamn, produktversion och information om datorns operativsystem finns också i fönstret Licensdetaljer.
Bild 1-2
  1. Fyll i formuläret för supportförfrågan och klicka på Skicka.
Bild 1-3

Hjälp och support

1. Öppna din Windows ESET-produkt.

2. Klicka på Help and Support och kopiera din licens-ID-information.

Figur 2-1
  1. I formuläret för supportbegäran skriver du ditt licens-ID i fältet License Public ID . Ditt produktnamn och din produktversion finns i fönstret Hjälp och support.

Bild 2-2
  2. Fyll i formuläret för supportförfrågan och klicka på Skicka.