[KB2822] Hoe kan ik mijn ESET gebruikersnaam vinden om contact op te nemen met de klantenservice?

Oplossing

Als u uw gegevens bent vergeten/verloren en u probeert een ESET beveiligingsproduct te downloaden, klikt u hier om naar de licentie kwijt pagina te gaan. Als u alleen op zoek bent naar uw ESET gebruikersnaam in de programma-instellingen, volgt u de onderstaande stappen.

Om u het meest spoedige antwoord te bieden, heeft u uw ESET gebruikersnaam nodig wanneer u hulp vraagt bij onze klantenservice afdeling.

Opmerking:

Bezoek de volgende helpdeskartikelen voor andere problemen die met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord te maken hebben:

1. Open het hoofdvenster van het programma door te klikken op het ESET icoon  in de Windows-taakbalk of door te klikken op StartAlle programma's→Uw ESET product.

2. Druk op Ctrl + U op uw toetsenbord.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Sluit het scherm en ga terug naar het hoofdmenu. U heeft nu de gebruikersnaam gevonden.