[KB6915] Lås opp innstillingspassordet i ESET Home- og Small Office-produkter for Windows

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

Detaljer

Klikk for å utvide

ESET Home- og Small Office-produkter for Windows gir mulighet til å angi et brukerdefinert passord for å få tilgang til det avanserte oppsettet. Hvis systemet ditt er en del av et bedriftsnettverk, kan du kontakte nettverksadministratoren for å få hjelp.

Løsning

Android-brukere: ESET Mobile Security - Lås opp enheten, apper og innstillinger

Gjenopprett eller fjern passordet via ESET HOME

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

3. Når du blir bedt om å skrive inn passordet, klikker du på Gjenopprett passord.

Figur 1-1
  4. Klikk på Gjenopprett passord via ESET HOME-kontoen.

Figur 1-2
  5. Skriv inn e-postadressen du bruker til å logge på ESET HOME, og klikk på Send kode.

Figur 1-3
  6. Du vil motta en e-post fra ESET med en bekreftelseskode som bare er gyldig i sju dager. Kopier bekreftelseskoden.

7. Du kan fjerne passordet for avansert oppsett eller opprette et nytt passord. Følg en av prosedyrene nedenfor:

• Hvis du ikke vil angi et nytt passord nå, skriver eller limer du inn bekreftelseskoden i det aktuelle feltet og lar passordfeltene stå tomme. Klikk på BekreftOK. Passordet for avansert oppsett er fjernet.

Figur 1-4
    • Hvis du vil angi et nytt passord, skriver eller limer du inn bekreftelseskoden i det aktuelle feltet og skriver inn det nye sikkerhetspassordet i feltene Nytt passord og Bekreft nytt passord. Klikk på Bekreft OK. Det nye passordet er angitt.

Figur 1-5

Gjenopprette eller fjerne passordet via e-post

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

3. Du blir bedt om å skrive inn passordet ditt. Klikk på Gjenopprett passord.

Figur 2-1
  4. Skriv inn e-postadressen du brukte ved registrering av abonnementet i det tomme feltet, og klikk på Send kode.

Hvis du ikke kjenner e-postadressen din, klikker du på Kontakt teknisk støtte for å sende inn et skjema for støtteforespørsel til ESETs tekniske støtte.

Brukere som ikke kan verifiseres

Hvis abonnementet ditt ikke kan verifiseres, vil du ikke se et tomt felt der du kan skrive inn e-postadressen din. Klikk på Kontakt teknisk støtte for å sende inn en støtteforespørsel til ESETs tekniske støtte. Vis et skjermbilde.

Figur 2-2
  5. Du vil motta en e-post fra ESET med en bekreftelseskode som bare er gyldig i sju dager. Kopier bekreftelseskoden.

6. Du kan fjerne passordet for avansert oppsett eller opprette et nytt passord. Følg en av prosedyrene nedenfor:

• Hvis du ikke vil angi et nytt passord nå, skriver eller limer du inn bekreftelseskoden i det aktuelle feltet og lar passordfeltene stå tomme. Klikk på BekreftOK. Passordet for avansert oppsett er fjernet.

Figur 2-3
    • Hvis du vil angi et nytt passord, skriver eller limer du inn bekreftelseskoden i det aktuelle feltet og skriver inn det nye sikkerhetspassordet i feltene Nytt passord og Bekreft nytt passord. Klikk på Bekreft OK. Det nye passordet er angitt.

Figur 2-4

Generer en kode for ESETs tekniske støtte

Når du skal bruke dette alternativet

Du må bare generere en kode når du blir bedt om det av ESET Technical Support.

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

3. Når du blir bedt om å skrive inn passordet, klikker du på Gjenopprett passord.

Figur 3-1
  4. Klikk på Generer kode for teknisk støtte.

Figur 3-2
  5. Klikk på kopieringsknappen for å kopiere koden for ESET Technical Support.

Figur 3-3
  6. Send denne koden til ESET Technical Support ved hjelp av supportmetoden du brukte for å kontakte dem.

Hvis du ikke har kontaktet ESET Technical Support, kan du sende inn en supportforespørsel og inkludere koden du genererte i trinn 4.

7. Du vil motta en e-post fra ESET med en bekreftelseskode. Kopier bekreftelseskoden. Naviger til ESET Windows-produktet og klikk på Jeg har en bekreftelseskode.

Figur 3-4
  8. Du kan fjerne passordet for avansert oppsett eller opprette et nytt passord. Følg en av prosedyrene nedenfor:

• Hvis du ikke vil angi et nytt passord nå, skriver eller limer du inn bekreftelseskoden i det aktuelle feltet og lar passordfeltene stå tomme. Klikk på BekreftOK. Passordet for avansert oppsett er fjernet.

Figur 3-5
    • Hvis du vil angi et nytt passord, skriver eller limer du inn bekreftelseskoden i det aktuelle feltet og skriver inn det nye sikkerhetspassordet i feltene Nytt passord og Bekreft nytt passord. Klikk på Bekreft OK. Det nye passordet er angitt.