[KB6915] Avaa asetussalasanasi ESET home and small office -tuotteissa Windowsille

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Yksityiskohdat

Laajenna klikkaamalla

ESET home- ja small office -tuotteet Windowsille tarjoavat mahdollisuuden asettaa käyttäjän määrittelemän salasanan, jolla pääsee lisäasetuksiin. Jos järjestelmäsi on osa yritysverkkoa, ota yhteyttä verkonvalvojaan saadaksesi apua.

Ratkaisu

Android-käyttäjät: ESET Mobile Security - vapauta laitteesi, sovellusten tai asetusten lukitus.

Palauta tai poista salasana ESET HOMEn kautta

1. #@##publication_url id='351' language='1' content='Avaa ESET Windows -tuotteesi pääohjelmaikkuna' target='_blank'#@#.

2. Paina F5-näppäintä päästäksesi lisäasetuksiin.

3. Kun sinua pyydetään kirjoittamaan salasanasi, valitse Palauta salasana.

Kuva 1-1
  4. Napsauta Palauta salasana ESET HOME -tilin kautta.

Kuva 1-2
  5. Kirjoita sähköpostiosoite, jota käytät kirjautumiseen ESET HOMEen, ja napsauta Lähetä koodi.

Kuva 1-3
  6. Saat ESETin sähköpostiviestin, jossa vahvistuskoodi on voimassa vain seitsemän päivää. Kopioi vahvistuskoodi.

7. Voit poistaa Advanced setup -salasanan tai määrittää uuden salasanan. Noudata jotakin seuraavista menettelyistä:

• Jos et halua asettaa uutta salasanaa tällä kertaa, kirjoita tai liitä vahvistuskoodi vastaavaan kenttään ja jätä salasanakentät tyhjiksi. Napsauta VahvistaOK. Lisäasetusten salasana on poistettu.

Kuva 1-4
    • Jos haluat asettaa uuden salasanan, kirjoita tai liitä vahvistuskoodi vastaavaan kenttään ja kirjoita uusi turvasalasana Uusi salasana- ja Vahvista uusi salasana -kenttiin. Napsauta Verify → OK. Uusi salasana on asetettu onnistuneesti.

Kuva 1-5

Salasanan palauttaminen tai poistaminen sähköpostitse

1. #@##publication_url id='351' language='1' content='Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna' target='_blank'#@#.

2. Paina F5-näppäintä päästäksesi lisäasetuksiin.

3. Sinua pyydetään kirjoittamaan salasanasi. Napsauta Palauta salasana.

Kuva 2-1
  4. Kirjoita tilauksen rekisteröinnissä käyttämäsi sähköpostiosoite tyhjään kenttään ja napsauta Lähetä koodi.

Jos et tiedä sähköpostiosoitettasi, voit lähettää tukipyyntölomakkeen ESETin tekniseen tukeen valitsemalla Ota yhteyttä tekniseen tukeen.

Käyttäjät, joita ei voida tunnistaa

Jos tilauksesi on tarkistamaton, et näe tyhjää kenttää, johon voit kirjoittaa sähköpostiosoitteesi. Lähetä tukipyyntö ESETin tekniselle tuelle napsauttamalla Ota yhteyttä tekniseen tukeen. Näytä kuvakaappaus.

Kuva 2-2
  5. Saat ESETin sähköpostiviestin, jossa on vahvistuskoodi, joka on voimassa vain seitsemän päivää. Kopioi vahvistuskoodi.

6. Voit poistaa Advanced setup -salasanan tai määrittää uuden salasanan. Noudata jotakin seuraavista menettelyistä:

• Jos et halua asettaa uutta salasanaa tällä kertaa, kirjoita tai liitä vahvistuskoodi vastaavaan kenttään ja jätä salasanakentät tyhjiksi. Napsauta VahvistaOK. Lisäasetusten salasana on poistettu.

Kuva 2-3
    • Jos haluat asettaa uuden salasanan, kirjoita tai liitä vahvistuskoodi vastaavaan kenttään ja kirjoita uusi turvasalasana Uusi salasana- ja Vahvista uusi salasana -kenttiin. Napsauta Verify → OK. Uusi salasana on asetettu onnistuneesti.

Kuva 2-4

Koodin luominen ESETin teknistä tukea varten

Milloin tätä vaihtoehtoa käytetään

Luo koodi vain ESET Technical Supportin ohjeiden mukaan.

1. #@##publication_url id='351' language='1' content='Avaa ESET Windows -tuotteesi pääohjelmaikkuna' target='_blank'#@#.

2. Paina F5-näppäintä päästäksesi lisäasetuksiin.

3. Kun sinua pyydetään kirjoittamaan salasanasi, valitse Palauta salasana.

Kuva 3-1
  4. Napsauta Generate code for Technical Support (Luo koodi teknistä tukea varten).

Kuva 3-2
  5. Kopioi koodi ESET Technical Supportia varten napsauttamalla Kopioi-painiketta.

Kuva 3-3
  6. Lähetä tämä koodi ESETin tekniselle tuelle käyttäen tukimenetelmää, jota käytit yhteydenottoon.

Jos et ole ottanut yhteyttä ESETin tekniseen tukeen, lähetä tukipyyntö ja liitä mukaan vaiheessa 4 luomaasi koodia.

7. Saat ESETin sähköpostiviestin, jossa on vahvistuskoodi. Kopioi vahvistuskoodi. Siirry ESET Windows -tuotteeseesi ja valitse Minulla on vahvistuskoodi.

Kuva 3-4
  8. Voit poistaa Advanced setup -salasanasi tai määrittää uuden salasanan. Noudata jotakin seuraavista menettelyistä:

• Jos et halua asettaa uutta salasanaa tällä kertaa, kirjoita tai liitä vahvistuskoodi vastaavaan kenttään ja jätä salasanakentät tyhjiksi. Napsauta VahvistaOK. Lisäasetusten salasana on poistettu.

Kuva 3-5
    • Jos haluat asettaa uuden salasanan, kirjoita tai liitä vahvistuskoodi vastaavaan kenttään ja kirjoita uusi turvasalasana Uusi salasana- ja Vahvista uusi salasana -kenttiin. Napsauta Verify → OK. Uusi salasana on asetettu onnistuneesti.