[KB7637] Tillad fuld diskadgang for dit ESET-produkt til macOS (6.11)

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• ESET Security-produkter kræver adgang til brugerbeskyttede macOS-data for at fungere korrekt
  • Du har modtaget advarslen "Din computer er ikke fuldt beskyttet" fra dit ESET-produkt

Løsning

Genstart påkrævet under opgradering til version 7

Det er nødvendigt at genstarte systemet, når du opgraderer fra version 6 til version 7, og før du tillader fuld diskadgang for hovedappen.

macOS Ventura (13) og nyere

1. Klik på Åbn systemindstillinger.

Figur 1-1
  2. Klik på vippeknapperne ud for alle ESET-indstillingerne for at aktivere dem. Antallet af valgmuligheder kan variere afhængigt af dit ESET-sikkerhedsprodukt til macOS.

Figur 1-2
  3. Du skal muligvis bruge dit Touch ID eller klikke på Brug adgangskode og indtaste dit brugernavn og din adgangskode, og derefter klikke på Rediger indstillinger for at aktivere fuld diskadgang.

Figur 1-3

macOS Big Sur (11) og macOS Monterey (12)

1. Klik på Åbn systemindstillinger.

Figur 2-1
  2. Klik på låseikonet for at foretage ændringer.

Figur 2-2
  3. Brug dit Touch ID, eller klik på Brug adgangskode..., og indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik derefter på Lås op.

Figur 2-3
  4. Vælg din ESET-applikation.

Figur 2-4
  5. Din computer vil vise en meddelelse. Klik på Senere. Genstart ikke din computer i dette trin.

Figur 2-5
  6. Vælg ESET Real-time File System Protection.

Figur 2-6
ESET Real-time File System Protection er ikke til stede

Hvis denne mulighed ikke er til stede i tabellen, skal du først tillade systemudvidelser for dit ESET-produkt.

Tillad systemudvidelser til dit ESET-produkt.

1. Klik på Start igen, eller genstart computeren.