[KB3239] Hur avinstallerar eller ominstallerar jag ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro?

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

Om du vill visa instruktioner för ett annat operativsystem än macOS väljer du lämpligt operativsystem nedan:

Windows-användare | Android-användare

Lösning

1. Klicka på Finder Program. Högerklicka på ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro och klicka på Visa paketinnehåll.

Figur 1-1
  2. Expandera InnehållHjälpmedel och dubbelklicka sedan på Avinstallerare.

Figur 1-2
  3. Klicka på Avinstallera i installationsfönstret för ESET Cyber Security. Du kan bli ombedd att använda ditt lösenord för att fortsätta med avinstallationen.

Bild 1-3
  4. Klicka på OK om du vill att ESET Cyber Security ska styra Finder.app under avinstallationen.

Bild 1-4
  5. Du kan bli ombedd att bekräfta borttagningen av systemtillägg. Klicka på Fortsätt för att ta bort systemtillägg.

Bild 1-5
  6. Använd touch-ID eller ett lösenord om du vill flytta installationsfilen för ESET Cyber Security till papperskorgen.

Bild 1-6
  7. Klicka på Stäng i fönstret Avinstallationen slutfördes framgångsrikt.

Bild 1-7
  8. Din ESET-produkt bör vara helt borttagen från din dator.
Om uppgradering

Om du uppgraderar från ESET Cyber Security till en senare version av ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro följer du instruktionerna för att ladda ner, installera och aktivera ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro.

Installera om ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro. För illustrerade instruktioner, se lämplig Knowledgebase-artikel nedan:

Avinstallera din ESET-produkt med hjälp av ESET Cyber Security .dmg

1. Öppna installationspaketet.

Bild 2-1
  2. Dubbelklicka på ikonen Avinstallera och följ instruktionerna på skärmen för att avinstallera ESET Cyber Security.

Bild 2-2
Om du får meddelandet "Installatörens identitet kan inte bekräftas"

Om installationen av ESET-produkter blockeras, håll ned CTRL + klicka (eller högerklicka om du har en tvåknappsmus) på installationsfilen, välj Öppna från snabbmenyn och klicka sedan på Öppna när du uppmanas av Apple gatekeeper. Mer information om hur du konfigurerar Apples gatekeeper finns i Apples supportartikel om detta ämne.

1. Klicka på Stäng för att avsluta avinstallationsprogrammet.