[KB3239] Avinstaller eller installer ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro på nytt

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

Hvis du vil se instruksjoner for et annet operativsystem enn macOS, velger du det aktuelle operativsystemet nedenfor:

Windows-brukere | Android-brukere

Løsning

1. Klikk på Finder Programmer. Høyreklikk på ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro og klikk på Vis innholdet i pakken.

Figur 1-1
  2. Utvid InnholdHjelpemidler, og dobbeltklikk deretter på Avinstallasjonsprogram.

Figur 1-2
  3. Klikk på Avinstaller i vinduet ESET Cyber Security Setup. Du kan bli bedt om å bruke passordet ditt for å fortsette avinstalleringen.

Figur 1-3
  4. Klikk på OK for å la ESET Cyber Security kontrollere Finder.app for avinstallasjonen.

Figur 1-4
  5. Du kan bli bedt om å bekrefte fjerningen av systemutvidelser. Klikk på Fortsett for å fjerne systemutvidelser.

Figur 1-5
  6. Bruk berørings-ID eller passord hvis du vil flytte ESET Cyber Security-installasjonsfilen til papirkurven.

Figur 1-6
  7. Klikk på Lukk i vinduet Avinstalleringen er fullført.

Figur 1-7
  8. ESET-produktet skal nå være helt fjernet fra datamaskinen.
Om oppgradering

Hvis du oppgraderer fra ESET Cyber Security til en senere versjon av ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro, følger du instruksjonene for å laste ned, installere og aktivere ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro.

Installer ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro på nytt. For illustrerte instruksjoner, se den aktuelle Knowledgebase-artikkelen nedenfor:

Avinstaller ESET-produktet ditt ved hjelp av ESET Cyber Security .dmg-filen

1. Åpne installasjonspakken.

Figur 2-1
  2. Dobbeltklikk på Avinstaller-ikonet og følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere ESET Cyber Security.

Figur 2-2
Hvis du får meldingen "Identiteten til installasjonsprogrammet kan ikke bekreftes"

Hvis installasjonen av ESET-produkter blokkeres, holder du nede CTRL + klikk (eller høyreklikker hvis du har en mus med to knapper) på installasjonsfilen, velger Åpne fra hurtigmenyen og klikker deretter på Åpne når du blir bedt om det av Apple gatekeeper. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Apple gatekeeper, kan du gå til Apples supportartikkel om dette emnet.

1. Klikk på Lukk for å avslutte avinstallasjonsprogrammet.