[KB7800] Virhe "Kirjautuminen epäonnistui: Yhteys on epäonnistunut tilassa 'Ei yhteyttä'" ESET PROTECT Web Console -palvelussa

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Saat virheilmoituksen "Kirjautuminen epäonnistui: Yhteys on epäonnistunut tilassa 'Ei yhteyttä'" ESET PROTECT Web Console -palvelussa

Ratkaisu

Voit etsiä ongelmallisen komponentin vianmääritystä jäljittämällä viestintäprosessin seuraavasti:

• Virheilmoituksen "Kirjautuminen epäonnistui: Communication error": Selaimen ja ESET PROTECT Web Console -verkkokonsolin välisessä viestinnässä on ongelma.
  • Virheen "Kirjautuminen epäonnistui: Yhteys on epäonnistunut tilassa 'Ei yhteyttä'": ESET PROTECT Web Console -palvelimen ja ESET PROTECT Server -palvelimen tai ESET PROTECT Server -palvelimen ja ESET PROTECT -tietokannan välisessä yhteydessä on ongelma (mutta selaimen ja Web Console -palvelimen välinen yhteys saattaa toimia).

I. Yhteysongelmien vianmääritys

Kirjautuminen epäonnistui: Yhteys on epäonnistunut tilassa 'Ei yhteyttä'

Jos näet tämän virheilmoituksen kirjautuessasi ESET PROTECT Web Console -palveluun, päivitys ei ole valmis. Tietokannan koosta ja järjestelmän kokoonpanosta riippuen komponenttien päivitystehtävä voi kestää jopa kaksi tuntia tai kauemmin.

Emme suosittele prosessin keskeyttämistä, koska se voi vahingoittaa tietokantaa pysyvästi. Lue lisää tapauksesta, jossa komponenttipäivitys ESET PROTECT On-Premiin sujuu hitaasti.

Aloita vaiheesta 1 ja jatka seuraavaan vaiheeseen, kunnes ongelma on ratkaistu. Kun olet suorittanut jokaisen vaiheen, päivitä ESET PROTECT -verkkokonsoli ja yritä kirjautua sisään uudelleen.

Vain Windows-käyttäjät

Alla olevat vaiheet sisältävät ohjeet tämän ongelman ratkaisemiseksi Windows-käyttöjärjestelmässä. Linux-käyttäjät voivat seurata ohjeita, mutta ohjeet palvelun uudelleenkäynnistämisestä ja lokitiedostojen lukemisesta ovat erilaiset. Lisätietoja on ESET PROTECTin käyttöoppaassa.

1. Tarkista, onko verkossa ongelmia tai ristiriitoja. Yhteys voi esimerkiksi katketa, jos tietokantapalvelin toimii eri tietokoneella.

2. Käynnistä Apache Tomcat -palvelu uudelleen. Apache Tomcatin kuuntelun aloittaminen saattaa kestää muutaman minuutin, vaikka palvelu on käynnissä. Odota muutama minuutti ja yritä kirjautua uudelleen.

Ole varovainen, kun käynnistät palveluja uudelleen

Suosittelemme, että käynnistät palvelut uudelleen vain tarvittaessa ja asetat ylläpitoikkunan, jotta tietojen menetysriski on mahdollisimman pieni.

3. Tarkista, että tietokantapalvelu (SQL Server tai MySQL) on käynnissä. Yritä muodostaa yhteys tietokantaan; jos yhteys tietokantaan ei toimi, käynnistä tietokantapalvelu uudelleen.

4. Tarkista, että ESET PROTECT Server on käynnissä. Voit restart ESET PROTECT Server service.

5. Tarkista, onko porttiristiriitoja. Kuuntelevat portit saattavat olla jo käytössä (443, 2222, 2223 tai 8443) ja estää ESET PROTECT -palvelun kunnollisen toiminnan. #@##publication_url id='3058' language='1' content='Porttiristiriitojen tarkistus' target='_self'#@# (osa II).

6. Etsi virheitä ESET PROTECT Serverin ja Apache Tomcatin lokitiedostoista.

• ESET PROTECT Server:
      C:\ProgramData\ESET\RemoteAdministrator\Server\EraServerApplicationData\Logs\³
    • Apache Tomcat:
      C:\ProgramData\ESET\RemoteAdministrator\Tomcat\Logs\

7. Päivitä Java uusimpaan versioon.

Jos et pääse kirjautumaan ESET PROTECT -verkkokonsoliin, jatka alla olevaan osaan II.

II. Asenna ESET PROTECT Web Console uudelleen

Seuraavien ohjeiden suorittaminen kestää 10-20 minuuttia verkkoyhteydestäsi riippuen.

1. Pysäytä Apache Tomcat 9 -palvelu services.msc:stä tai siirry %TOMCAT_HOME%\bin-hakemistoon (esimerkiksi C:\Program Files\Apache Tomcat\Apache Software Foundation\apache-tomcat-9.0.40\bin) ja kaksoisnapsauta tomcat9w.exe.

2. Nimeä %systemdrive%\Program Files\Apache Software Foundation\Apache Software Foundation\apache-tomcat-9.0.40\Webapps\era nimeksi era.old.

3. Lataa uusin era.war-tiedosto.

ESET PROTECT Web Console -ohjelman aiemmat versiot

Jos käytät ESET PROTECTin aiempia versioita, lataa kyseisen version era.war-tiedosto ESET PROTECT Web Console -verkkokonsolista.

4. Nimeä .war-tiedosto uudelleen era.zip-tiedostoksi (saatat joutua vahvistamaan tiedostonimipäätteen muutoksen), napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja pura sisältö seuraavaan paikkaan:

%systemdrive%\\Program Files\Apache Software Foundation\Apache Software Foundation\apache-tomcat-9.0.40\Webapps\\

5. Palauta tämä tiedosto %systemdrive%\ProgramFiles\Apache Software Foundation\Apache Software Foundation\apache-tomcat-9.0.40\Webapps\era.old\WEB-INF\classess\sk\eset\era\g2webconsole\server\modules\config\EraWebServerConfig.properties alkuperäiseen sijaintiinsa.

6. Käynnistä Apache Tomcat 9 -palvelu (katso vaihe 1 edellä).

7. Päivitä ESET PROTECT Web Console (paina F5-näppäintä ) ja kirjaudu sisään.

Jos et vieläkään pysty ratkaisemaan ongelmaa, liitä mukaan edellä mainitut ESET PROTECT Server- ja Apache Tomcat -lokitiedostot ja lähetä sähköpostia ESETin tekniseen tukeen.