[KB5547] Avinstallera din ESET Home-produkt i Windows 10 och senare

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

• Du får felkod 2502 eller 2503 när du avinstallerar ESET Windows Home-produkter på Windows 10
Felkod 2502 eller 2503

Du kan lösa det här felet med hjälp av Microsofts systemfilskontroll.

Lösning

1. Kontrollera vilken ESET Windows Home-produkt du har och se om det är den senaste versionen
  2. Tryck på Windows-tangenten + R på tangentbordet, skriv kontrollpanelen i fältet Öppna och klicka på OK.

Bild 1-1
  3. Bekräfta att Kategori är markerat bredvid Visa genom och klicka på Avinstallera ett program.

Figur 1-2
  4. Dubbelklicka på din ESET-produkt för att öppna installationsguiden. Klicka på Nästa för att starta guiden.

Bild 1-3
  5. Om du har ett lösenord för systeminställningar eller ett lösenord för föräldrakontroll skriver du eller kopierar/klistrar in det i fältet Lösenord och klickar på Nästa.

Bild 1-5
    Förlorat lösenord för inställningar

Om du har angett lösenordet för inställningarna och inte känner till lösenordet kan du använda ESET unlock tool innan du avinstallerar.

6. Klicka på Ta bort → Ta bort.

Undersökning om avinstallation av ESET

Användare av version 16.2 och senare kan fylla i ESET:s avinstallationsenkät. Din feedback är mycket värdefull för oss och kommer att hjälpa oss att ge våra kunder en bättre upplevelse. Alla uppgifter förblir strikt konfidentiella och kommer att användas i enlighet med vår sekretesspolicy.

Figur 1-6
  7. Om du behöver installera om din ESET-produkt, se Ladda ner och installera ESET Smart Security Premium