[KB5547] Hoe verwijder ik mijn Windows ESET product in Windows 10?

Oplossing

1. Klik op het Windows icoon → Instellingen.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

2. Klik op Systeem.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op Apps & onderdelen, typ eset in het zoekveld, selecteer uw ESET product en klik op Wijzigen.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik op Wijzigen.

Figuur 1-4
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

5. Volg de instructies om het verwijderen van de ESET software te voltooien. Aan het eind van het verwijderen zal gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Klik dan op Ja.

6. Als u de ESET software opnieuw wilt installeren, kunt u de volgende kennisbank artikelen raadplegen:

Download en instaleerl ESET Smart Security Premium
    Download en installeer ESET NOD32 Antivirus
    Download en installeer ESET Internet Security