[KB6530] ESET Palomuuri estää laitteen tai sovelluksen Windows-kotituotteissa

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• ESET-palomuuri estää laitteen tai sovelluksen

Ratkaisu

Etkö ole varma, aiheuttaako ESET-palomuuri yhteysongelmasi?

Vianmääritys yhteysongelman ratkaisemiseksi keskeytä ESET-palomuuri vianmääritystä varten määritä, aiheuttaako palomuuri yhteysongelmia, ennen kuin suoritat alla olevat vaiheet.

1. Ohjattu vianmääritys
  2. Palomuurin interaktiivinen tila
  3. Palomuurin säännöt
  4. Erityiset palomuuriongelmat
  5. Lisätiedot

I. Ohjattu vianmääritys

Ohjattu vianmääritys voi auttaa sinua ratkaisemaan ESET-palomuurin aiheuttamia kotiverkkoyhteysongelmia.

#@##publication_url id='945' target='_blank' content='Lisää palomuuripoikkeus ohjatun vianmäärityksen avulla' focus=''#@# salliaksesi tietylle laitteelle tai sovellukselle yhteyden kotiverkkoon.

Jos ohjattu vianmääritys ei ratkaise yhteysongelmaa, siirry vaiheeseen II - Palomuurin interaktiivinen tila.

II. Palomuurin vuorovaikutteinen tila

Palomuurin vuorovaikutteinen tila auttaa sinua luomaan yksilöllisiä palomuurisääntöjä, joilla varmistat, että laitteesi voivat muodostaa yhteyden kotiverkkoon.

#@##publication_url id='1042' target='_blank' content='Käytä interaktiivista tilaa palomuurin poissulkemissääntöjen luomiseen tuotteessasi' focus=''#@#.

• macOS: #@##publication_url id='79' target='_blank' content='Käytä interaktiivista tilaa palomuurin poissulkemisten luomiseen tuotteessasi' focus=''#@#.

Jos interaktiivinen palomuuritila ei auta ratkaisemaan yhteysongelmaa, siirry vaiheeseen III - Palomuurisäännöt.

III. Palomuurisäännöt

Jos laitteet, verkkoliikenne, IP-osoitteet tai sovellukset eivät edelleenkään pysty muodostamaan yhteyttä kotiverkkoon, luo palomuurisääntöjä tiettyjen yhteyksien sallimiseksi.

Laitteet: Jatka vaiheeseen IV - Erityiset palomuuriongelmat, jotta saat ratkaisuja tiettyjen laitteiden yhteyksiin.

Sovellukset: #@##publication_url id='263' target='_blank' content='Luo palomuurisääntö sovelluksen sallimiseksi tai estämiseksi' focus=''#@#.

Verkkoliikenne

IP-osoite: Luo sääntö, jolla sallitaan tai kielletään yhteys etä-IP-osoitteesta.

Jos palomuurisäännöt eivät ratkaise yhteysongelmaa, siirry vaiheeseen IV - Erityiset palomuuriongelmat.

IV. Erityiset palomuuriongelmat

Napsauta asianmukaista linkkiä ratkaistaksesi ongelmat, jotka liittyvät laitteisiin, jotka eivät voi muodostaa yhteyttä kotiverkkoon.

• #@##publication_url id='597' target='_blank' content='Reititin' focus=''#@#.
  • HP Printers.
  • #@##publication_url id='78' target='_blank' content='Apple TV' focus=''#@#.
  • #@##publication_url id='78' target='_blank' content='QuickBooks' focus=''#@#.
  • #@##publication_url id='78' target='_blank' content='TWAIN-laitteet' focus=''#@#.
  • Allow media streaming to Xbox or Playstation.

Tai jos sinulla on ongelmia sisäisen IP-liikenteen kanssa, Lisää IP-osoite luotetulle alueelle. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, exclude an IP address from IDS.

Jos haluat lisätietoja palomuurista, siirry kohtaan Vaihe V - Lisätiedot.

V. Lisätiedot