[KB6526] Lisää palomuuripoikkeus ESET Windows home -tuotteiden vianmääritysvelhon avulla

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Ratkaisu

Äskettäin estetyt sovellukset tai laitteet

#@##placeholder id='1274' language='1'#@#

Seuraa alla olevia ohjeita luodaksesi automaattisesti palomuuripoikkeuksen, joka sallii sovelluksen tai laitteen muodostaa yhteyden kotiverkkoon.

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Valitse Setup → Network protection( Asetukset → Verkkosuojaus).

Kuva 1-1
  3. Napsauta Resolve blocked communication (Ratkaise estetty tiedonsiirto).

Kuva 1-2
  4. Napsauta välilehteä Paikalliset sovellukset tai Etälaitteet (tässä esimerkissä on valittu Etälaitteet-välilehti ). Etsi sovellus tai laite luettelosta ja valitse Poista esto. Jos sovelluksesi tai laitteesi ei ole luettelossa, katso tilapäinen IP-osoitteiden musta lista.

Muu estetty viestintä

Saatat nähdä luettelossa muita estettyjä tiedonsiirtoja, jotka eivät liity ongelmaasi. Tämä on normaalia eikä liity järjestelmän turvallisuuteen.

Kuva 1-3
  5. Napsauta Valmis.

Kuva 1-4

Sovellus tai laite voi nyt muodostaa yhteyden verkkoon.

Estetyt IP-osoitteet

Sovelluksen tai laitteen IP-osoite on ehkä lisätty tilapäiseen IP-osoitteiden mustalle listalle. Jos näin on, voit sallia yhteyden suoraan luettelosta. Toimi näin alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna.

2. Napsauta Setup Network protection.

Kuva 2-1
  3. Napsauta Resolve temporarily blocked IP addresses (Ratkaise tilapäisesti estetyt IP-osoitteet).

Kuva 2-2
  4. Valitse estetty IP-osoite, jonka haluat sallia, ja napsauta Lisää poikkeus.

Kuva 2-3
  5. IP-osoite poistetaan tilapäisesti estettyjen IP-osoitteiden mustalta listalta ja se on nyt IDS:n poikkeusluettelossa.

Kuva 2-4

Sallittu IP-osoite voi nyt muodostaa yhteyden kotiverkkoon.