[KB3112] Tietyn portin avaaminen tai sulkeminen (salliminen tai kieltäminen) ESETin palomuurissa ESETin kotituotteissa

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Luo palomuurisääntö, jolla sallitaan tai kielletään tietyt yhteydet porttinumeron tai porttinumeroalueen perusteella

Ratkaisu

#@##placeholder id='1274' language='1'#@#

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Avaa Lisäasetukset painamalla F5-näppäintä.

3. Napsauta SuojauksetVerkkokäytön suojaus, laajenna Palomuuri ja napsauta Muokkaa Sääntöjen vieressä.

Kuva 1-1
  4. Napsauta Lisää. Kirjoita Add rule (Lisää sääntö ) -ikkunassa säännön nimi vastaavaan kenttään ja valitse Allow (Salli), Block (Estä) tai Ask (Kysy) sen mukaan, haluatko sallia vai estää tämän tietyn portin.

Kuva 1-2
  5. Laajenna Suunta ja valitse Molemmat.

Kuva 1-3
  6. Laajenna Paikallinen portti, kirjoita portin numero tai porttialue Portti-kenttään ja valitse OK. Uusi sääntö ilmestyy Palomuurisäännöt-ikkunaan.

Kuva 1-4
  7. Napsauta Lisää suodattimia ja ota Lisää suodattimia -ikkunassa sisäänrakennetut (ennalta määritetyt) säännöt pois käytöstä napsauttamalla Piilota sisäänrakennetut (ennalta määritetyt) säännöt -vaihtoehtoa. Napsauta Käytä.

Kuva 1-5
  8. Vieritä luettelon alareunaan, valitse lisäämäsi uusi sääntö ja siirrä sääntö luettelon yläreunaan napsauttamalla Päällä-kuvaketta . Tallenna muutokset ja poistu lisäasetuksista napsauttamalla OKOK .