[KB3112] Åbn eller luk (tillad eller afvis) en bestemt port på ESET-firewallen i ESET-hjemmeprodukterne

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• Opret en firewallregel for at tillade eller afvise specifikke forbindelser baseret på portnummeret eller et interval af portnumre

Løsning

Firewall troubleshooting

This article is part of a series of recommended steps to troubleshoot firewall issues. Start with step 1.

1. Åbn hovedprogramvinduet i dit ESET Windows-produkt.

2. Tryk på F5-tasten for at åbne Avanceret opsætning.

3. Klik på Beskyttelser → Beskyttelse af netværksadgang, udvid Firewall, og klik på Rediger ved siden af Regler.

Figur 1-1
  4. Klik på Tilføj. I vinduet Tilføj regel skal du skrive et navn til reglen i det respektive felt og vælge Tillad, Bloker eller Spørg, afhængigt af om du vil tillade eller blokere denne specifikke port.

Figur 1-2
  5. Udvid Retning, og vælg Begge.

Figur 1-3
  6. Udvid Lokal port, skriv portnummeret eller en række porte i feltet Port , og klik på OK. Den nye regel vises i vinduet Firewallregler.

Figur 1-4
  7. Klik på Flere filtre, og i vinduet Flere filtre skal du klikke på knappen Skjul indbyggede (foruddefinerede) regler for at deaktivere den. Klik på Anvend.

Figur 1-5
  8. Rul ned til bunden af listen, vælg den nye regel, du har tilføjet, og klik på ikonet Top for at flytte reglen til toppen af listen. Klik på OKOK for at gemme dine ændringer og afslutte Avanceret opsætning.