[KB6530] ESET-brannmuren blokkerer en enhet eller et program i Windows Home-produkter

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

• ESET-brannmuren blokkerer en enhet eller et program

Løsning

Er du ikke sikker på om ESET-brannmuren er årsaken til tilkoblingsproblemene?

For å feilsøke tilkoblingsproblemet, pause ESET-brannmuren for feilsøking for å finne ut om brannmuren er årsaken til tilkoblingsproblemene før du utfører trinnene nedenfor.

1. Veiviser for feilsøking
  2. Interaktiv modus for brannmur
  3. Brannmurregler
  4. Spesifikke brannmurproblemer
  5. Ytterligere informasjon

I. Veiviser for feilsøking

Feilsøkingsveiviseren kan hjelpe deg med å løse problemer med tilkoblingen til hjemmenettverket som skyldes ESET-brannmuren.

Legg til et brannmurunntak ved hjelp av veiviseren for feilsøking for å tillate at en bestemt enhet eller et bestemt program kobles til hjemmenettverket.

Hvis veiviseren for feilsøking ikke løser tilkoblingsproblemet, går du videre til trinn II - Interaktiv brannmurmodus.

II. Interaktiv brannmur-modus

I interaktiv brann murmodus kan du opprette personlige brannmurregler for å sikre at enhetene dine kan koble seg til hjemmenettverket.

Bruk interaktiv modus til å opprette brannmurunntak i produktet.

Hvis den interaktive brannmurmodusen ikke hjelper deg med å løse tilkoblingsproblemet, går du videre til Trinn III - Brannmurregler.

III. Brannmurregler

Hvis du fortsatt har enheter, nettverkstrafikk, IP-adresser eller applikasjoner som ikke kan koble til hjemmenettverket, kan du opprette brannmurregler for å tillate bestemte tilkoblinger.

Enheter: Gå til trinn IV - Spesifikke brannmurproblemer for å finne tilkoblingsløsninger for spesifikke enheter.

Applikasjoner: Opprett en brannmurregel for å tillate eller blokkere et program.

Nettverkstrafikk

IP-adresse: Opprett en regel for å tillate eller avvise en tilkobling fra en ekstern IP-adresse.

Hvis brannmurreglene ikke løser tilkoblingsproblemet, går du videre til trinn IV - Spesifikke brannmurproblemer.

IV. Spesifikke brannmurproblemer

Klikk på den aktuelle lenken for å løse problemer med enheter som ikke kan koble til hjemmenettverket.

Hvis du har problemer med intern IP-trafikk, kan du bruke add an IP address to the trusted zone. Hvis dette ikke løser problemet, kan du bruke exclude an IP address from IDS.

Hvis du vil ha mer informasjon om brannmuren, går du videre til Trinn V - Ytterligere informasjon.

V. Ytterligere informasjon