[KB2843] Opprette en brannmurregel for å tillate/forby bruk av et bestemt program i Windows ESET home-produktet mitt

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problemstilling

• Du vil opprette en brannmurregel for å tillate eller avvise visse applikasjoner i Windows ESET Home-produktet

Detaljer

Klikk for å utvide

ESET-brannmuren fungerer som et filter for nettverkstrafikk som regulerer kommunikasjonen i det lokale nettverket eller på Internett.

Ved hjelp av forhåndsdefinerte regler analyserer brannmuren nettverkskommunikasjon og avgjør om den skal tillates eller ikke. Du kan konfigurere brannmuren til å gjøre unntak for visse applikasjoner.

Løsning

Firewall troubleshooting

This article is part of a series of recommended steps to troubleshoot firewall issues. Start with step 1.

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett.

3. Klikk på BeskyttelserNettverkstilgangsbeskyttelse, utvid Brannmur og klikk på Rediger ved siden av Regler.

Figur 1-1
  1. Klikk på Legg til.

Figur 1-2
  1. Skriv inn et navn på regelen i feltet Navn . Utvid Handling og velg ønsket handling.

Figur 1-3
  1. Utvid Application. Klikk på Bla gjennom (...).

Figur 1-4
  1. Naviger til applikasjonen du vil opprette regelen for, velg applikasjonen og klikk deretter på Åpne.

2. Utvid Retning. Velg ønsket retning.
Figur 1-5
  1. Klikk på OK OK OK for å lagre endringene.