[KB2843] Hoe maak ik een firewall regel aan die een applicatie blokkeert of toestaat in de ESET persoonlijke firewall?

Details

De ESET persoonlijke firewall fungeert als een netwerk-verkeer filter dat de communicatie binnen het lokale netwerk of internet regelt. Met behulp van vooraf gedefinieerde regels analyseert de persoonlijke firewall de netwerkcommunicatie en beslist of dit toegestaan moet worden of juist niet. U kunt uw persoonlijke firewall configureren om uitzonderingen voor bepaalde toepassingen te maken.

Oplossing

1.  Open Uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Druk op de F5 toets op uw toetsenboord om toegang te krijgen naar de geavanceerde instellingen.

3. Klik op Persoonlijke firewall → Bewerken (naast Regels).

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op toevoegen

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Voer de naam van de regel in het vak voor de Naam en selecteer de opties die nodig zijn uit de uitklap menu’s.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op het Lokaal tabje → en dan op Browse (...).

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Navigeer naar de applicatie waar u de regel voor aanmaakt, selecteer de applicatie en klik op Open.
  2. Klik op OK → OK → OK om de wijzigingen op te slaan.