[KB2843] Luo palomuurisääntö, jolla sallitaan tai kielletään tietyn sovelluksen käyttö Windowsissa ESET home -tuotteessa

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Haluat luoda palomuurisäännön, jolla sallitaan tai kielletään tietyt sovellukset Windowsissa ESET home -tuotteen avulla

Yksityiskohdat

Laajenna klikkaamalla

ESET-palomuuri toimii verkkoliikenteen suodattimena, joka säätelee paikallisverkon tai internetin viestintää.

Palomuuri analysoi verkkoviestinnän ennalta määritettyjen sääntöjen avulla ja päättää, sallitaanko se vai ei. Voit määrittää palomuurin tekemään poikkeuksia tietyille sovelluksille.

Ratkaisu

#@##placeholder id='1274' language='1'#@#

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Avaa Lisäasetukset painamalla F5-näppäintä.

3. Napsauta SuojauksetVerkkokäytön suojaus, laajenna Palomuuri ja napsauta Muokkaa Sääntöjen vieressä.

Kuva 1-1
  1. Napsauta Lisää.

Kuva 1-2
  1. Kirjoita säännölle nimi Nimi-kenttään . Laajenna Toiminto ja valitse haluamasi toiminto.

Kuva 1-3
  1. Laajenna Application (Sovellus). Napsauta Selaa (...).

Kuva 1-4
  1. Siirry sovellukseen, jolle haluat luoda säännön, valitse sovellus ja napsauta sitten Avaa.

2. Laajenna Suunta. Valitse haluamasi suunta.
Kuva 1-5
  1. Tallenna muutokset napsauttamalla OK OK OK.