[KB7511] Windows 10 version 2004 BSOD-fel

Lösning på problemet

Problemet löstes genom att uppgradera till den senaste versionen

Uppgradera ESET:s slutpunktsprodukter till den senaste versionen för att lösa problemet.

Om du använder en Home-produkt kan du fortsätta att använda lösningen nedan.

Berörda ESET-produkter och versioner:

• ESET slutpunktsprodukter version 7.2 (upp till 7.2.2055.0)
  • ESET Windows Home-produkter version 13.1 (upp till 13.1.17.0)
Berörda användare

Alla användare påverkas inte (vissa drivrutiner från tredje part måste finnas på systemet för att påverkas). Windows-uppdateringen är inte tillgänglig för alla användare eftersom den släpps i olika omgångar.

1. Kör ESET avinstallationsprogram i felsäkert läge.

2. Företagsanvändare: Installera den senaste versionen av ESET Endpoint Antivirus / ESET Endpoint Security.

Hemanvändare: Hemanvändare bör uppgraderas till den senaste versionen automatiskt (om inte annat anges i Avancerade inställningar).

Förebyggande åtgärder

Innan du uppgraderar till Windows 10, version 2004, bör du se till att du har den senaste versionen av de ESET-produkter du använder.

Företagsanvändare
Hem användare

Felsökning

Om du upplever det här problemet kan du läsa relaterade hot om det här problemet eller rapportera dina resultat på ESET Security Forum.

Om du behöver hjälp kan du kontakta ESET:s tekniska support