[KB7511] Windows 10 versjon 2004 BSOD-feil

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problemstilling

• Du fikk en blåskjermfeil (BSOD) etter oppgradering til Windows 10, versjon 2004 (Windows 10 May 2020 Update)
  • Forebygging
  • Feilsøking

Løsning

Problemet kan løses ved å oppgradere til den nyeste versjonen

Oppgrader ESETs endepunktprodukter til den nyeste versjonen for å løse dette problemet.

Hvis du bruker Home-produktet, kan du fortsette å bruke løsningen nedenfor.

Berørte ESET-produkter og -versjoner:

• ESET endpoint-produkter versjon 7.2 (opp til 7.2.2055.0)
  • ESET Windows Home-produkter versjon 13.1 (opp til 13.1.17.0)
Berørte brukere

Ikke alle brukere er berørt (visse tredjepartsdrivere må finnes på systemet for å bli berørt). Windows-oppdateringen er ikke tilgjengelig for alle brukere fordi den lanseres i flere omganger.

1. Kjør ESET avinstallasjonsprogram i sikkermodus.

2. Bedriftsbrukere: Installer den nyeste versjonen av ESET Endpoint Antivirus / ESET Endpoint Security.

Hjemmebrukere: Hjemmebrukere bør oppgraderes til den nyeste versjonen automatisk (med mindre annet er konfigurert i Avansert oppsett).

Forebygging

Før du oppgraderer til Windows 10, versjon 2004, må du kontrollere at du har den nyeste versjonen av ESET-produktene du bruker.

Bedriftsbrukere
Hjemmebrukere

Feilsøking

Hvis du opplever dette problemet, kan du lese relaterte trusler om dette problemet eller rapportere funnene dine på ESET Security Forum.

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte ESETs tekniske støtte