[KB5547] Avinstaller ESET Home and Small Office-produktet for Windows på Windows 10 og nyere versjoner

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

• Du får feilkoden 2502 eller 2503 når du avinstallerer ESET Home and Small Office-produkter for Windows 10 og nyere
Feilkode 2502 eller 2503

Du kan løse denne feilen ved hjelp av Microsofts System File Checker.

Løsning

1. Sjekk hvilke ESET Home- og Small Office-produkter for Windows du har, og se om det er den nyeste versjonen
  2. Trykk på Windows-tasten + R på tastaturet, skriv inn Kontrollpanel i feltet Åpne og klikk på OK.

Figur 1-1
  3. Bekreft at Kategori er valgt ved siden av Vis etter og klikk på Avinstaller et program.

Figur 1-2
  4. Dobbeltklikk på ESET-produktet for å åpne installasjonsveiviseren. Klikk Neste for å starte veiviseren .

Figur 1-3
  5. Hvis du har et passord for systeminnstillinger eller foreldrekontroll, skriver eller kopierer/limer du det inn i feltet Passord og klikker på Neste.

Figur 1-5
    Mistede passord for innstillinger

Hvis du har angitt innstillingspassordet og ikke kjenner passordet, bruker du ESET unlock tool før du avinstallerer.

6. Klikk på Fjern → Fjern.

ESET avinstalleringsundersøkelse

Brukere av versjon 16.2 og nyere kan fylle ut ESET Uninstall Survey. Tilbakemeldingene dine er svært verdifulle for oss og vil hjelpe oss med å gi kundene våre en bedre opplevelse. Alle opplysninger behandles strengt konfidensielt og vil bli brukt i samsvar med våre retningslinjer for personvern.

Figur 1-6
  7. Hvis du trenger å installere ESET-produktet på nytt, last ned og installer ESET Home and Small Office Products for Windows.