[KB5547] Poista ESET home and small office -tuotteen asennus Windowsille Windows 10:ssä ja uudemmissa versioissa

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Saat virhekoodin 2502 tai 2503, kun poistat ESET home and small office -tuotteita Windows 10 ja uudemmat versiot
Virhekoodi 2502 tai 2503

Voit ratkaista tämän virheen Microsoftin System File Checker -ohjelmalla.

Ratkaisu

1. #@##publication_url id='150' language='1' content='Tarkista, mikä ESET home and small office -tuotteen Windows-versio sinulla on käytössäsi ja onko se uusin versio' target='_blank'#@#
  2. Paina näppäimistön Windows-näppäintä + R, kirjoita Avaa-kenttään ohjauspaneeli ja napsauta OK.

Kuva 1-1
  3. Vahvista, että Category (Luokka ) on valittuna View by (Näytä mennessä ) -kohdan vieressä, ja napsauta Uninstall a program ( Poista ohjelma) -painiketta.

Kuva 1-2
  4. Kaksoisnapsauta ESET-tuotettasi avataksesi ohjatun asennuksen.Käynnistä ohjattu asennusohjelma valitsemalla Next (Seuraava) .

Kuva 1-3
  5. Jos sinulla on järjestelmäasetusten salasana tai lapsilukon salasana, kirjoita tai kopioi/liitä se Salasana-kenttään ja napsauta Seuraava.

Kuva 1-5
    Kadonnut asetusten salasana

Jos asetit asetusten salasanan etkä tiedä salasanaa, käytä ESET unlock tool ennen asennuksen poistamista.

6. Napsauta Poista → Poista.

ESET Uninstall Survey

Versio 16.2:n ja uudempien versioiden käyttäjät voivat suorittaa ESET Uninstall Survey -kyselyn. Palautteesi on meille erittäin arvokasta, ja se auttaa meitä tarjoamaan asiakkaillemme paremman käyttökokemuksen. Kaikki tiedot pysyvät ehdottoman luottamuksellisina ja niitä käytetään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Kuva 1-6
  7. Jos sinun on asennettava ESET-tuotteesi uudelleen, download and install ESET home and small office products for Windows.