[KB3419] Last ned og installer ESET-produkter for Windows til hjemmebruk og små kontorer

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

• Laste ned, installere og aktivere ESET Windows-produkter for hjemmebruk
  • Laste ned, installere og aktivere ESET Small Office-produkter

Løsning

Installasjon av ESET Windows Home- og ESET Small Office-produktene

Denne artikkelen gjelder for følgende produkter:

ESET Windows Home-produkter:

ESET Small Office-produkter:

Spesielle installasjonstyper

Lenkene nedenfor inneholder ytterligere informasjon om spesielle installasjonstyper:

Før installasjonen

1. Avinstaller tidligere installert antivirusprogramvare på systemet.

2. Opprett en ESET HOME-konto. Du kan også opprette kontoen under installasjonen.

3. Legg til abonnementet i ESET HOME-kontoen. Du kan også legge til abonnementet i ESET HOME-kontoen under installasjonen.

Obligatorisk ESET HOME-konto

ESET HOME-konto er obligatorisk for installasjon for alle abonnementer som er kjøpt etter 15. november 2023.

Last ned den aktiverte installasjonsfilen fra ESET HOME

1. Logg på ESET HOME-kontoen din.

2. Klikk på Beskytt enhet i delen Enheter.

Figur 1-1
  3. Velg hvor du vil installere ESET Home- eller Small Office-produktet for Windows. Hvis du vil installere det på den aktuelle enheten, klikker du på Beskytt denne enheten eller på Beskytt en annen enhet hvis du vil installere det på en annen Windows-enhet.

Beskytt denne enheten
  1. Klikk på Beskytt denne enheten og deretter på Fortsett. Hvis du velger Beskytt en annen enhet, kan du sende nedlastingslenken til installasjonsprogrammet via e-post og laste det ned på en annen enhet.

Figur 2-1
  2. Hvis du har flere abonnementer, blir du bedt om å velge det abonnementet du vil bruke til å aktivere ESET Home- eller Small Office-produktet for Windows. Velg abonnementet du vil bruke, og klikk på Fortsett. Hvis du bare har ett abonnement, fortsetter du til trinn 6.

Figur 2-2
  3. Klikk på Last ned beskyttelse. ESET HOME laster ned ESET Home- eller Small Office-produktet for Windows i henhold til operativsystemet og abonnementet ditt.

Figur 2-3
  4. Installasjonsfilen lastes ned, og du kan fortsette med installasjonen.

Beskytte en annen enhet
  1. Klikk på Beskytt en annen enhet og deretter på Fortsett.

Figur 3-1
  2. Klikk på Get a software installer via e-post.

Figur 3-2
  3. Avhengig av hvilket produkt du ønsker å få et installasjonsprogram for, velger du Windows eller Windows Server og klikker på Fortsett.

Figur 3-3
  4. Hvis du har flere abonnementer, blir du bedt om å velge det abonnementet du vil bruke til å aktivere ESET-produktet for Windows til hjemmebruk eller små kontorer. Velg abonnementet du vil bruke, og klikk på Fortsett. Hvis du bare har ett abonnement, fortsetter du til trinn 8.

Figur 3-4
  5. I feltet E-postadresse skriver du inn e-postadressen du vil sende koblingen til installasjonsfilen til, og klikker på Send beskyttelse.

Figur 3-5
  6. Lenken til installasjonsfilen ble sendt til den e-postadressen du valgte.

Figur 3-6
  7. Åpne e-posten fra info@product.eset.com i innboksen din og klikk på Last ned produkt.

Figur 3-7
  8. Installasjonsfilen lastes ned, og du kan fortsette med installasjonen.

Installere ESET Windows-sikkerhetsproduktet for hjemmebruk eller mindre kontorer

1. Dobbeltklikk på den nedlastede installasjonsfilen for å starte installasjonen.

2. Velg ønsket språk fra rullegardinmenyen og klikk på Fortsett.

Figur 4-1
  3. Vi anbefaler at du aktiverer alle beskyttelses- og installasjonsinnstillinger. Klikk på Tillat alle og fortsett, eller velg egendefinerte alternativer og klikk på Fortsett. Du kan lese lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen før du fortsetter.

Figur 4-2
  4. I feltet Enhetsnavn skriver du inn et navn på enheten og klikker på Fortsett.

Figur 4-3
  5. Klikk på Fortsett for å starte installasjonen.

Figur 4-4
  6. Når installasjonen er fullført, klikker du på Ferdig.

Figur 4-5

ESET-produktet for Windows til hjemmebruk eller små kontorer er nå installert og fullt funksjonelt. En første skanning av datamaskinen starter kort tid etter at installasjonen er fullført.

Need further assistance? Contact ESET Technical Support.