[KB3419] Lataa ja asenna ESETin koti- ja pientoimistotuotteet Windowsille

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Lataa, asenna ja aktivoi ESETin Windows Home -tuotteet
  • Lataa, asenna ja aktivoi ESET small office -tuotteet

Ratkaisu

ESET Windows home- ja ESET small office -tuotteiden asennus

Tämä artikkeli koskee seuraavia tuotteita:

ESET Windows home -tuotteet:

ESETin pienet toimistotuotteet:

Erityiset asennustyypit

Alla olevissa linkeissä on lisätietoja erityyppisiä asennuksia varten:

Ennen asennusta

1. #@##publication_url id='25' target='_blank' content='Poista järjestelmään aiemmin asennetut virustorjuntaohjelmistot' focus=''#@#.

2. Luo ESET HOME -tili. Voit luoda tilin myös asennuksen aikana.

3. Lisää tilauksesi ESET HOME -tiliin. Voit myös lisätä tilauksen ESET HOME -tilillesi asennuksen aikana.

Pakollinen ESET HOME -tili

ESET HOME -tili on pakollinen asennuksessa kaikille 15. marraskuuta 2023 jälkeen ostetuille tilauksille.

Lataa aktivoitu asennustiedosto ESET HOMEsta

1. Kirjaudu sisään ESET HOME -tilillesi.

2. Napsauta Protect device (Suojaa laite ) -kohtaa Devices (Laitteet ) -osiossa.

Kuva 1-1
  3. Valitse, mihin haluat asentaa ESET home- tai small office -tuotteen Windowsille. Jos haluat asentaa sen nykyiseen laitteeseen, valitse Suojaa tämä laite tai valitse Suojaa toinen laite, jos haluat asentaa sen toiseen Windows-laitteeseen.

Suojaa tämä laite
  1. Valitse Suojaa tämä laite ja valitse Jatka. Jos valitset Suojaa toinen laite, voit lähettää latauslinkin asennusohjelmaan sähköpostitse ja ladata sen toiseen laitteeseen.

Kuva 2-1
  2. Jos sinulla on useita tilauksia, sinua pyydetään valitsemaan tilaus, jolla haluat aktivoida ESET home tai small office -tuotteen Windowsille. Valitse haluamasi tilaus ja napsauta Jatka. Jos sinulla on vain yksi tilaus, jatka vaiheeseen 6.

Kuva 2-2
  3. Napsauta Lataa suojaus. ESET HOME lataa ESET home- tai small office -tuotteen Windowsille käyttöjärjestelmäsi ja tilauksesi mukaisesti.

Kuva 2-3
  4. Asennustiedosto on ladattu, ja voit jatkaa asennusta.

Toisen laitteen suojaaminen
  1. Valitse Suojaa toinen laite ja valitse Jatka.

Kuva 3-1
  2. Napsauta Get a software installer via email.

Kuva 3-2
  3. Valitse Windows tai Windows Server sen mukaan, minkä tuotteen asennusohjelman haluat saada, ja napsauta Jatka.

Kuva 3-3
  4. Jos sinulla on useita tilauksia, sinua pyydetään valitsemaan tilaus, jolla haluat aktivoida ESETin koti- tai pientoimistotuotteen Windowsille. Valitse haluamasi tilaus ja napsauta Jatka. Jos sinulla on vain yksi tilaus, jatka vaiheeseen 8.

Kuva 3-4
  5. Kirjoita Sähköpostiosoite-kenttään sähköposti, johon haluat lähettää asennustiedoston linkin, ja napsauta Lähetä suojaus.

Kuva 3-5
  6. Linkki asennustiedostoon lähetettiin valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kuva 3-6
  7. Avaa sähköpostiviesti osoitteesta info@product.eset.com postilaatikkoosi ja napsauta Lataa tuote.

Kuva 3-7
  8. Asennustiedosto on ladattu, ja voit jatkaa asennusta.

Asenna ESET Windows home tai small office -turvatuote kotiin tai pieneen toimistoon

1. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua asennustiedostoa.

2. Valitse haluamasi kieli pudotusvalikosta ja napsauta Jatka.

Kuva 4-1
  3. Suosittelemme kaikkien suojaus- ja asennusasetusten ottamista käyttöön. Valitse Salli kaikki ja jatka tai valitse mukautetut asetukset ja valitse Jatka. Voit tarkistaa loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön ennen kuin jatkat.

Kuva 4-2
  4. Kirjoita Laitteen nimi -kenttään nimi laitteelle ja napsauta Jatka.

Kuva 4-3
  5. Aloita asennus napsauttamalla Continue (Jatka ).

Kuva 4-4
  6. Kun asennus on suoritettu onnistuneesti loppuun, napsauta Done (Valmis).

Kuva 4-5

ESET home or small office -tuotteesi Windowsille on nyt asennettu ja täysin toimiva. Tietokoneen alustava skannaus käynnistyy pian asennuksen päätyttyä.

#@##placeholder id='1281' language='1'#@#