[KB2272] Voer een scan uit in Veilige modus voor analyse.

Probleem

• ESET Technische Ondersteuning heeft u naar dit artikel geleid om een scan in de veilige modus uit te voeren en de resultaten van deze logbestanden ter analyse aan te bieden.

Oplossing

I. Sla de scanopdracht op op uw bureaublad

1. Sla de scanopdracht op op uw bureaublad

2. Klik met de rechtermuisknop op het ECLS batchbestand hieronder en kies voor link Opslaan als of Bestand opslaan als (afhankelijk van uw browser).

Download ECLS.bat

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Opslaan. Bevestig eventuele aanwijzingen om het batchbestand op te slaan. Als klaar bent gaat u verder naar stap II.
  • Het gedownloade bestand moet opgeslagen worden met de .bat extentie om juist te functioneren. Als dubbelklikken de scan niet start klikt u met de rechtermuistoets en selecteert u Eigenschappen → Algemeen om er zeker van te zijn dat de extentie .bat is.

II. Voer de scan uit in de veilige modus

1. Herstart uw computer in Veilige modus met netwerk
  2. Klik met de rechtermuisknop op ECLS.bat en selecteer Uitvoeren als administrator. Een dialoogvenster zal de scanvooruitgang tonen.
  3. Wanneer de scan is voltooid, herstart dan uw computer in normale modus en ga door naar stap III.

III. Stuur het log naar ESET technische ondersteuning

1. Voeg het ecls.txt bestand, opgeslagen in Start  Mijn Computer  Locale Schijf (C:) toe als bijlage in een emailreactie aan de Technische Ondersteuning. Zij zal het logbestand controleren en zo snel mogelijk reageren met aanbevolen stappen om het probleem op te lossen.
  2. Als u nog geen ondersteuningverzoek hebt bij ESET Technische Ondersteuning, vul dan ons online ondersteuningsformulier in en specificeer dat u logs voor onderzoek wilt opsturen. Technische Ondersteuning zal u vertellen waar u deze bestanden naartoe moet sturen.