[KB8464] ESET VPN:n asennus Windowsille, Androidille, macOS:lle ja iOS:lle

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Yksityiskohdat

Laajenna klikkaamalla

Virtuaalinen yksityisverkko (VPN) kuvaa toiminnallisuutta, jolla luodaan yksityinen verkkoyhteys julkisia ja yksityisiä verkkoja käytettäessä.

Kun muodostat yhteyden ESET VPN -sovelluksessa, laitteellesi annetaan uusi IP-osoite ja verkkoliikenteesi suojataan ja salataan. Näin kolmansien osapuolten on vaikeampi seurata toimintaasi verkossa ja varastaa tietoja. Salaus tapahtuu reaaliaikaisesti.

ESET VPN -ominaisuus on osa ESET Security Ultimate -sovellusta. Lue lisää ESET HOME -tilausportaat.

Ratkaisu

Lataa ESET VPN ESET HOMEsta

Lataa, asenna ja aktivoi ESET VPN suoraan ESET HOMEsta noudattamalla tämän artikkelin ohjeita.

VPN-määrä tilausta kohti

VPN-paikkojen määrä ei vastaa tilauskerroksen paikkojen määrää. Jos esimerkiksi tilaustasonne tarjoaa viisi paikkaa, voit aktivoida enintään 10 VPN-paikkaa.

Tilaus Paikkojen määrä
ESET Home Security Ultimate 1-10 paikkaa Enintään 10
ESET Home Security Ultimate 11-25 paikkaa Enintään 25

ESET VPN -asennus Windowsille

1. Kirjaudu sisään ESET HOME -tilillesi.

Ohjeet ESET VPN:n lataamiseen ESET HOMEsta

1. Napsauta Ominaisuudet-osiossa kohtaa Suojausominaisuudet.

2. Napsauta Explore feature (Tutustu ominaisuuteen ) VPN-laatassa.

3. Valitse ESET HOME Security Ultimate -tilauksesi ja napsauta Jatka.

4. Valitse profiili, jonka haluat suojata, ja napsauta Jatka.

5. Valitse suojattavien laitteiden määrä ja napsauta Lähetä ohjeet.
      VPN-aktivointikoodi

Tässä vaiheessa saat sähköpostiviestin, jossa on VPN-aktivointikoodi.

Voimassaolo

Jokainen VPN-aktivointikoodi on voimassa 24 tuntia, ja sitä voi käyttää vain yhdellä laitteella.

6. Napsauta Lataa VPN.

7. Valitse Windows ja napsauta Lataa VPN.

8. Aloita asennus- ja aktivointiprosessi kaksoisnapsauttamalla asennustiedostoa.

2. Napsauta Jatka. Napsauttamalla Jatka hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja hyväksyt tietosuojakäytännön.

Kuva 1-1
  3. Kirjoita tai kopioi/liitä VPN-aktivointikoodi, jonka sait ESET HOMEn sähköpostiviestissä, ja napsauta Aktivoi.

Lue lisää tietoturvaominaisuuksien hallinnasta ESET HOMEn käyttäjäprofiilien kautta.

Kuva 1-2
  4. Valitse sopiva sijainti ja muuta protokollaa tarpeen mukaan. Kytke ESET VPN päälle napsauttamalla virtapainiketta.

Kuva 1-3
  5. ESET VPN on nyt kytketty.

Kuva 1-4

ESET VPN:n asennus Androidille

1. Kirjaudu sisään ESET HOME -tilillesi.

Ohjeet ESET VPN:n lataamiseksi ESET HOMEsta

1. Napauta Ominaisuudet-osiossa kohtaa Suojausominaisuudet.

2. Napauta Explore feature (Tutustu ominaisuuteen ) VPN-laatassa.

3. Valitse ESET HOME Security Ultimate -tilauksesi ja napauta Jatka.

4. Valitse profiili, jonka haluat suojata, ja napauta Jatka.

5. Valitse suojattavien laitteiden määrä ja napauta Lähetä ohjeet.
      VPN-aktivointikoodi

Tässä vaiheessa saat sähköpostiviestin, jossa on VPN-aktivointikoodi.

Voimassaolo

Jokainen VPN-aktivointikoodi on voimassa 24 tuntia, ja sitä voi käyttää vain yhdellä laitteella.

6. Napauta Lataa VPN.

7. Valitse Android ja napauta Lataa VPN.

8. Sinut ohjataan Google Play -palveluun. Napauta Asenna.

2. Napauta Asenna.

Kuva 2-1
  3. Odota, että asennus on valmis, ja napauta Avaa.

Kuva 2-2
  4. Napauta Jatka. Napauttamalla Jatka hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja hyväksyt tietosuojakäytännön.

Kuva 2-3
  5. Kirjoita tai kopioi/liitä VPN-aktivointikoodi, jonka sait ESET HOMEn sähköpostiviestissä, ja napauta Aktivoi.

Lue lisää tietoturvaominaisuuksien hallinnasta ESET HOMEn käyttäjäprofiilien kautta.

Kuva 2-4
  6. Valitse sopiva sijainti ja muuta protokollaa tarpeen mukaan. Kytke ESET VPN päälle napauttamalla virtapainiketta.

Kuva 2-5
  7. Tarkista yhteyspyyntöikkunan tiedot ja napauta OK.

Kuva 2-6
  8. Napauta Salli.

Kuva 2-7
  9. ESET VPN on nyt yhdistetty.

Kuva 2-8

ESET VPN:n asennus macOS:lle

1. Kirjaudu sisään ESET HOME -tilillesi.

Ohjeet ESET VPN:n lataamiseen ESET HOMEsta

1. Napsauta Ominaisuudet-osiossa Turvallisuusominaisuudet.

2. Napsauta Explore feature (Tutustu ominaisuuteen ) -kohdan VPN-laatikkoa.

3. Valitse ESET HOME Security Ultimate -tilauksesi ja napsauta Jatka.

4. Valitse profiili, jonka haluat suojata, ja napsauta Jatka.

5. Valitse suojattavien laitteiden määrä ja napsauta Lähetä ohjeet.
      VPN-aktivointikoodi

Tässä vaiheessa saat sähköpostiviestin, jossa on VPN-aktivointikoodi.

Voimassaolo

Jokainen VPN-aktivointikoodi on voimassa 24 tuntia, ja sitä voi käyttää vain yhdellä laitteella.

6. Napsauta Lataa VPN.

7. Valitse Mac ja napsauta Lataa VPN.

8. Aloita asennus- ja aktivointiprosessi kaksoisnapsauttamalla asennustiedostoa.

2. Kaksoisnapsauta Asenna ESET VPN -kuvaketta.

Kuva 3-1
  3. Napsauta Avaa.

Kuva 3-2
  4. Napsauta Jatka. Napsauttamalla Jatka hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja hyväksyt tietosuojakäytännön.

Kuva 3-3
  5. Kirjoita salasanasi ja napsauta Install Helper.

Kuva 3-4
  6. Kirjoita tai kopioi/liitä VPN-aktivointikoodi, jonka sait ESET HOMEn sähköpostiviestissä, ja napsauta Aktivoi.

Lue lisää tietoturvaominaisuuksien hallinnasta ESET HOMEn käyttäjäprofiilien kautta.

Kuva 3-5
  7. Valitse sopiva sijainti ja muuta protokollaa tarpeen mukaan. Kytke ESET VPN päälle napsauttamalla virtapainiketta.

Kuva 3-6
  8. ESET VPN on nyt kytketty.

Kuva 3-7

ESET VPN:n asennus iOS:lle

1. Kirjaudu sisään ESET HOME -tilillesi.

Ohjeet ESET VPN:n lataamiseksi ESET HOMEsta

1. Napauta Ominaisuudet-osiossa kohtaa Suojausominaisuudet.

2. Napauta Explore feature (Tutustu ominaisuuteen ) VPN-laatassa.

3. Valitse ESET HOME Security Ultimate -tilauksesi ja napauta Jatka.

4. Valitse profiili, jonka haluat suojata, ja napauta Jatka.

5. Valitse suojattavien laitteiden määrä ja napauta Lähetä ohjeet.
      VPN-aktivointikoodi

Tässä vaiheessa saat sähköpostiviestin, jossa on VPN-aktivointikoodi.

Voimassaolo

Jokainen VPN-aktivointikoodi on voimassa 24 tuntia, ja sitä voi käyttää vain yhdessä laitteessa.

6. Napauta Lataa VPN.

7. Valitse iOS ja napauta Lataa VPN.

8. Sinut ohjataan iOS App Storeen. Seuraa paikan päällä annettuja ohjeita ladataksesi ESET VPN for iOS.

2. Napauta Jatka. Napauttamalla Jatka hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja hyväksyt tietosuojakäytännön.

Kuva 4-1
  3. Kirjoita tai kopioi/liitä VPN-aktivointikoodi, jonka sait ESET HOME -sähköpostissa, ja napauta Aktivoi.

Lue lisää tietoturvaominaisuuksien hallinnasta ESET HOMEn käyttäjäprofiilien kautta.

Kuva 4-2
  4. Napauta Salli.

Kuva 4-3
  5. Valitse sopiva sijainti ja muuta protokollaa tarpeen mukaan. Kytke ESET VPN päälle napauttamalla virtapainiketta.

Kuva 4-4
  6. ESET VPN on nyt yhdistetty.