[KB8464] ESET VPN installatie voor Windows, Android, macOS en iOS

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Probleem

Details

Klik om uit te breiden

Virtual Private Network (VPN) beschrijft de functionaliteit om een privé netwerkverbinding op te zetten bij het gebruik van openbare en privé netwerken.

Wanneer je verbinding maakt met een locatie in de ESET VPN app, krijgt je apparaat een nieuw IP-adres toegewezen en wordt je online verkeer beveiligd en versleuteld. Dit maakt het moeilijker voor derden om je online activiteiten te volgen en gegevens te stelen. De versleuteling vindt in realtime plaats.

ESET VPN-functie is onderdeel van ESET Security Ultimate.

Oplossing

VPN-aantal per abonnement

Het aantal VPN-stoelen komt niet overeen met het aantal abonnementsstappen. Als uw abonnement bijvoorbeeld vijf seats bevat, kunt u maximaal 10 VPN seats activeren.

Abonnement Aantal seats
ESET Home Security Ultimate 1-10 seats Tot 10
ESET Home Security Ultimate 11-25 seats Tot 25

ESET VPN installatie voor Windows

1. Download ESET VPN voor Windows en dubbelklik op het installatiebestand om de installatie te starten.

2. Klik op Doorgaan. Door op Doorgaan te klikken, accepteert u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en erkent u het privacybeleid.

Afbeelding 1-1
  3. Typ of kopieer/plak de VPN-activeringscode die u in de e-mail van ESET HOME hebt ontvangen en klik op Activeren.

Lees meer over de Gebruikersprofielen en Beveiligingsfuncties in ESET HOME.

Afbeelding 1-2
  4. Selecteer de juiste locatie en wijzig het protocol indien nodig. Klik op de aan/uit-knop om ESET VPN in te schakelen.

Afbeelding 1-3
  5. Uw ESET VPN is nu verbonden.

Afbeelding
    1-4

ESET VPN installeren voor Android

1. Download de ESET VPN app voor Android van Google Play.

2. Tik op Installeren.

Afbeelding 2-1
  3. Wacht tot de installatie is voltooid en tik op Openen.

Afbeelding
    2-2
  4. Tik op Doorgaan. Door op Doorgaan te tikken, accepteert u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en erkent u het privacybeleid.

Afbeelding
    2-3
  5. Typ of kopieer/plak de VPN activeringscode die je in de e-mail van ESET HOME hebt ontvangen en tik op Activeren.

Lees meer over de Gebruikersprofielen en Beveiligingsfuncties in ESET HOME.

Afbeelding 2-4
  6. Selecteer de juiste locatie en verander het protocol indien nodig. Tik op de aan/uit knop om ESET VPN in te schakelen.

Afbeelding 2-5
  7. Bekijk de informatie in het venster Verbindingsaanvraag en tik op OK.

Afbeelding
    2-6
  8. Tik op Toestaan.

Afbeelding
    2-7
  9. Uw ESET VPN is nu verbonden.

Afbeelding
    2-8

ESET VPN installeren voor macOS

1. Download ESET VPN voor macOS en dubbelklik op het installatiebestand om de installatie te starten.

2. Dubbelklik op het pictogram ESET VPN installeren.

Afbeelding 3-1

3. Klik op Openen.

Afbeelding
    3-2
  4. Klik op Doorgaan. Door op Doorgaan te klikken, accepteert u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en erkent u het privacybeleid.

Afbeelding 3-3
  5. Typ uw wachtwoord en klik op Install Helper.

Afbeelding
    3-4
  6. Typ of kopieer/plak de VPN-activeringscode die u in de e-mail van ESET HOME hebt ontvangen en klik op Activeren.

Lees meer over de Gebruikersprofielen en Beveiligingsfuncties in ESET HOME.

Afbeelding 3-5
  7. Selecteer de juiste locatie en wijzig het protocol indien nodig. Klik op de aan/uit-knop om ESET VPN in te schakelen.

Afbeelding 3-6
  8. Uw ESET VPN is nu verbonden.

Afbeelding
    3-7

ESET VPN installeren voor iOS

1. Download de ESET VPN app uit de App Store en begin met de installatie.

2. Tik op Doorgaan. Door op Doorgaan te tikken, accepteert u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en erkent u het privacybeleid.

Afbeelding 4-1
  3. Typ of kopieer/plak de VPN-activeringscode die u in de e-mail van ESET HOME hebt ontvangen en tik op Activeren.

Lees meer over de Gebruikersprofielen en Beveiligingsfuncties in ESET HOME.

Afbeelding 4-2
  4. Tik op Toestaan.

Afbeelding
    4-3
  5. Selecteer de juiste locatie en verander het Protocol indien nodig. Tik op de aan/uit-knop om ESET VPN in te schakelen.

Afbeelding
  6. Uw ESET VPN is nu verbonden.

Afbeelding