[KB8464] ESET VPN-installation til Windows, Android, macOS og iOS

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problemstilling

Detaljer om problemet

Klik for at udvide

Virtual Private Network (VPN) beskriver funktionaliteten til at etablere en privat netværksforbindelse, når du bruger offentlige og private netværk.

Når du opretter forbindelse til en placering i ESET VPN-appen, får din enhed tildelt en ny IP-adresse, og din onlinetrafik bliver sikret og krypteret. Det gør det sværere for tredjeparter at spore dine aktiviteter online og stjæle data. Krypteringen foregår i realtid.

ESET VPN-funktionen er en del af ESET Security Ultimate. Læs mere om ESET HOME subscription tiers.

Løsning

Download ESET VPN fra ESET HOME

Følg processen i denne artikel for at downloade, installere og aktivere ESET VPN direkte fra ESET HOME.

VPN-mængde pr. abonnement

Antallet af VPN-sæder stemmer ikke overens med antallet af abonnementssæder. Hvis dit abonnementsniveau f.eks. indeholder fem pladser, kan du aktivere op til 10 VPN-pladser.

Abonnement Antal pladser
ESET Home Security Ultimate 1-10 pladser Op til 10 pladser
ESET Home Security Ultimate 11-25 pladser Op til 25 pladser

Installation af ESET VPN til Windows

1. Log ind på din ESET HOME-konto.

Instruktioner til at downloade ESET VPN fra ESET HOME

1. Klik på Sikkerhedsfunktioner i sektionen Funktioner.

2. Klik på Udforsk funktion i VPN-flisen.

3. Vælg dit ESET HOME Security Ultimate-abonnement, og klik på Fortsæt.

4. Vælg en profil, du vil beskytte, og klik på Fortsæt.

5. Vælg det antal enheder, du vil beskytte, og klik på Send instruktioner.
      VPN-aktiveringskode

I dette trin vil du modtage en e-mail med en VPN-aktiveringskode.

Gyldighed

Hver VPN-aktiveringskode er gyldig i 24 timer og kan kun bruges på én enhed.

6. Klik på Download VPN.

7. Vælg Windows, og klik på Download VPN.

8. Dobbeltklik på installationsfilen for at starte installations- og aktiveringsprocessen.

2. Klik på Fortsæt. Ved at klikke på Fortsæt accepterer du slutbrugerlicensaftalen og anerkender fortrolighedspolitikken.

Figur 1-1
  3. Skriv eller kopier/indsæt den VPN-aktiveringskode, du modtog i e-mailen fra ESET HOME, og klik på Activate.

Læs mere om administration af sikkerhedsfunktioner via brugerprofiler i ESET HOME.

Figur 1-2
  4. Vælg den relevante placering, og ændr protokollen efter behov. Klik på tænd/sluk-knappen for at tænde for ESET VPN.

Figur
    1-3
  5. Din ESET VPN er nu tilsluttet.

Figur
    1-4

Installation af ESET VPN til Android

1. Log ind på din ESET HOME-konto.

Instruktioner til at downloade ESET VPN fra ESET HOME

1. Tryk på Sikkerhedsfunktioner i sektionen Funktioner.

2. Tryk på Udforsk funktion i VPN-flisen.

3. Vælg dit ESET HOME Security Ultimate-abonnement, og tryk på Fortsæt.

4. Vælg en profil, du vil beskytte, og tryk på Fortsæt.

5. Vælg det antal enheder, du vil beskytte, og tryk på Send instruktioner.
      VPN-aktiveringskode

I dette trin modtager du en e-mail med en VPN-aktiveringskode.

Gyldighed

Hver VPN-aktiveringskode er gyldig i 24 timer og kan kun bruges på én enhed.

6. Tryk på Download VPN.

7. Vælg Android, og tryk på Download VPN.

8. Du bliver omdirigeret til Google Play. Tryk på Installer.

2. Tryk på Installer.

Figur 2-1
  3. Vent på, at installationen er færdig, og tryk på Åbn.

Figur 2-2
  4. Tryk på Fortsæt. Ved at trykke på Continue accepterer du slutbrugerlicensaftalen og anerkender fortrolighedspolitikken.

Figur
    2-3
  5. Skriv eller kopier/indsæt den VPN-aktiveringskode, du modtog i e-mailen fra ESET HOME, og tryk på Aktivér.

Læs mere om administration af sikkerhedsfunktioner via brugerprofiler i ESET HOME.

Figur
    2-4
  6. Vælg den relevante placering, og ændr protokollen efter behov. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for ESET VPN.

Figur 2-5
  7. Gennemgå oplysningerne i vinduet Forbindelsesanmodning, og tryk på OK.

Figur
    2-6
  8. Tryk på Tillad.

Figur
    2-7
  9. Din ESET VPN er nu tilsluttet.

Figur
    2-8

Installation af ESET VPN til macOS

1. Log ind på din ESET HOME-konto.

Instruktioner til at downloade ESET VPN fra ESET HOME

1. Klik på Sikkerhedsfunktioner i afsnittet Funktioner.

2. Klik på Udforsk funktion i VPN-flisen.

3. Vælg dit ESET HOME Security Ultimate-abonnement, og klik på Fortsæt.

4. Vælg en profil, du vil beskytte, og klik på Fortsæt.

5. Vælg det antal enheder, du vil beskytte, og klik på Send instruktioner.
      VPN-aktiveringskode

I dette trin modtager du en e-mail med en VPN-aktiveringskode.

Gyldighed

Hver VPN-aktiveringskode er gyldig i 24 timer og kan kun bruges på én enhed.

6. Klik på Download VPN.

7. Vælg Mac, og klik på Download VPN.

8. Dobbeltklik på installationsfilen for at starte installations- og aktiveringsprocessen.

2. Dobbeltklik på ikonet Installer ESET VPN.

Figur 3-1
  3. Klik på Åbn.

Figur
    3-2
  4. Klik på Fortsæt. Ved at klikke på Fortsæt accepterer du slutbrugerlicensaftalen og anerkender fortrolighedspolitikken.

Figur
    3-3
  5. Skriv din adgangskode, og klik på Install Helper.

Figur
    3-4
  6. Skriv eller kopier/indsæt den VPN-aktiveringskode, du modtog i e-mailen fra ESET HOME, og klik på Activate.

Læs mere om administration af sikkerhedsfunktioner via brugerprofiler i ESET HOME.

Figur
    3-5
  7. Vælg den relevante placering, og ændr protokollen efter behov. Klik på tænd/sluk-knappen for at tænde for ESET VPN.

Figur 3-6
  8. Din ESET VPN er nu tilsluttet.

Figur
    3-7

Installation af ESET VPN til iOS

1. Log ind på din ESET HOME-konto.

Instruktioner til at downloade ESET VPN fra ESET HOME

1. Tryk på Sikkerhedsfunktioner i sektionen Funktioner.

2. Tryk på Udforsk funktion i VPN-flisen.

3. Vælg dit ESET HOME Security Ultimate-abonnement, og tryk på Fortsæt.

4. Vælg en profil, du vil beskytte, og tryk på Fortsæt.

5. Vælg det antal enheder, du vil beskytte, og tryk på Send instruktioner.
      VPN-aktiveringskode

I dette trin modtager du en e-mail med en VPN-aktiveringskode.

Gyldighed

Hver VPN-aktiveringskode er gyldig i 24 timer og kan kun bruges på én enhed.

6. Tryk på Download VPN.

7. Vælg iOS, og tryk på Download VPN.

8. Du bliver omdirigeret til iOS App Store. Følg instruktionerne på stedet for at downloade ESET VPN til iOS.

2. Tryk på Fortsæt. Ved at trykke på Fortsæt accepterer du slutbrugerlicensaftalen og anerkender fortrolighedspolitikken.

Figur 4-1
  3. Skriv eller kopier/indsæt den VPN-aktiveringskode, du modtog i e-mailen fra ESET HOME, og tryk på Aktivér.

Læs mere om administration af sikkerhedsfunktioner via brugerprofiler i ESET HOME.

Figur 4-2
  4. Tryk på Tillad.

Figur
    4-3
  5. Vælg den relevante placering, og ændr protokollen efter behov. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for ESET VPN.

Figur
  6. Din ESET VPN er nu tilsluttet.

Figur

Har du brug for yderligere hjælp?

Flere oplysninger