[KB8464] ESET VPN-installasjon for Windows, Android, macOS og iOS

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problemstilling

Detaljer

Klikk for å utvide

Virtual Private Network (VPN) beskriver funksjonaliteten for å etablere en privat nettverkstilkobling når du bruker offentlige og private nettverk.

Når du kobler deg til et sted i ESET VPN-appen, får enheten din tildelt en ny IP-adresse, og nettrafikken din blir sikret og kryptert. Dette gjør det vanskeligere for tredjeparter å spore aktivitetene dine på nettet og stjele data. Krypteringen skjer i sanntid.

ESET VPN-funksjonen er en del av ESET Security Ultimate. Les mer om ESET HOME-abonnementsnivåer.

Løsning

Last ned ESET VPN fra ESET HOME

Følg prosessen i denne artikkelen for å laste ned, installere og aktivere ESET VPN direkte fra ESET HOME.

VPN-antall per abonnement

Antall VPN-seter samsvarer ikke med antall seter på abonnementsnivå. Hvis abonnementsnivået ditt for eksempel inneholder fem seter, kan du aktivere opptil 10 VPN-seter.

Abonnement Antall seter
ESET Home Security Ultimate 1-10 seter Opp til 10
ESET Home Security Ultimate 11-25 seter Opp til 25

Installasjon av ESET VPN for Windows

1. Logg inn på ESET HOME-kontoen din.

Instruksjoner for å laste ned ESET VPN fra ESET HOME

1. Klikk på Sikkerhetsfunksjoner i Funksjoner-delen.

2. Klikk på Utforsk funksjon i VPN-flisen.

3. Velg ditt ESET HOME Security Ultimate-abonnement og klikk på Fortsett.

4. Velg en profil du vil beskytte, og klikk på Fortsett.

5. Velg antall enheter du vil beskytte, og klikk på Send instruksjoner.
      VPN-aktiveringskode

I dette trinnet vil du motta en e-post med en VPN-aktiveringskode.

Gyldighet

Hver VPN-aktiveringskode er gyldig i 24 timer og kan bare brukes på én enhet.

6. Klikk på Last ned VPN.

7. Velg Windows og klikk på Last ned VPN.

8. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å starte installasjons- og aktiveringsprosessen.

2. Klikk på Fortsett. Ved å klikke på Fortsett godtar du lisensavtalen for sluttbrukere og anerkjenner personvernerklæringen.

Figur 1-1
  3. Skriv inn eller kopier/lim inn VPN-aktiveringskoden du mottok i e-posten fra ESET HOME, og klikk på Activate.

Les mer om administrasjon av sikkerhetsfunksjoner via brukerprofiler i ESET HOME.

Figur 1-2
  4. Velg riktig plassering og endre protokollen etter behov. Klikk på strømknappen for å slå på ESET VPN.

Figur
    1-3
  5. ESET VPN er nå tilkoblet.

Figur
    1-4

Installasjon av ESET VPN for Android

1. Logg inn på ESET HOME-kontoen din.

Instruksjoner for å laste ned ESET VPN fra ESET HOME

1. Trykk på Sikkerhetsfunksjoner i Funksjoner-delen.

2. Trykk på Utforsk funksjon i VPN-flisen.

3. Velg ditt ESET HOME Security Ultimate-abonnement og trykk på Fortsett.

4. Velg en profil du vil beskytte, og trykk på Fortsett.

5. Velg antall enheter du vil beskytte, og trykk på Send instruksjoner.
      VPN-aktiveringskode

I dette trinnet vil du motta en e-post med en VPN-aktiveringskode.

Gyldighet

Hver VPN-aktiveringskode er gyldig i 24 timer og kan bare brukes på én enhet.

6. Trykk på Last ned VPN.

7. Velg Android og trykk på Last ned VPN.

8. Du blir omdirigert til Google Play. Trykk på Installer.

2. Trykk på Installer.

Figur 2-1
  3. Vent til installasjonen er ferdig, og trykk på Åpne.

Figur
    2-2
  4. Trykk på Fortsett. Ved å trykke på Fortsett godtar du lisensavtalen for sluttbrukere og godkjenner personvernerklæringen.

Figur
    2-3
  5. Skriv inn eller kopier/lim inn VPN-aktiveringskoden du mottok i e-posten fra ESET HOME, og trykk på Aktiver.

Les mer om administrasjon av sikkerhetsfunksjoner via brukerprofiler i ESET HOME.

Figur 2-4
  6. Velg riktig plassering og endre protokollen etter behov. Trykk på strømknappen for å slå på ESET VPN.

Figur 2-5
  7. Gå gjennom informasjonen i vinduet Connection request (Tilkoblingsforespørsel ), og trykk på OK.

Figur
    2-6
  8. Trykk på Tillat.

Figur
    2-7
  9. ESET VPN er nå tilkoblet.

Figur
    2-8

Installasjon av ESET VPN for macOS

1. Logg inn på ESET HOME-kontoen din.

Instruksjoner for å laste ned ESET VPN fra ESET HOME

1. Klikk på Sikkerhetsfunksjoner i Funksjoner-delen.

2. Klikk på Utforsk funksjon i VPN-flisen.

3. Velg ditt ESET HOME Security Ultimate-abonnement og klikk på Fortsett.

4. Velg en profil du vil beskytte, og klikk på Fortsett.

5. Velg antall enheter du vil beskytte, og klikk på Send instruksjoner.
      VPN-aktiveringskode

I dette trinnet vil du motta en e-post med en VPN-aktiveringskode.

Gyldighet

Hver VPN-aktiveringskode er gyldig i 24 timer og kan bare brukes på én enhet.

6. Klikk på Last ned VPN.

7. Velg Mac og klikk på Last ned VPN.

8. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å starte installasjons- og aktiveringsprosessen.

2. Dobbeltklikk på Installer ESET VPN-ikonet.

Figur 3-1
  3. Klikk på Åpne.

Figur
    3-2
  4. Klikk på Fortsett. Ved å klikke på Fortsett godtar du lisensavtalen for sluttbrukere og godkjenner personvernerklæringen.

Figur
    3-3
  5. Skriv inn passordet ditt og klikk på Install Helper.

Figur
    3-4
  6. Skriv inn eller kopier/lim inn VPN-aktiveringskoden du mottok i e-posten fra ESET HOME, og klikk på Activate.

Les mer om administrasjon av sikkerhetsfunksjoner via brukerprofiler i ESET HOME.

Figur 3-5
  7. Velg riktig plassering og endre protokollen etter behov. Klikk på strømknappen for å slå på ESET VPN.

Figur 3-6
  8. ESET VPN er nå tilkoblet.

Figur
    3-7

Installasjon av ESET VPN for iOS

1. Logg inn på ESET HOME-kontoen din.

Instruksjoner for å laste ned ESET VPN fra ESET HOME

1. Trykk på Sikkerhetsfunksjoner i Funksjoner-delen.

2. Trykk på Utforsk funksjon i VPN-flisen.

3. Velg ditt ESET HOME Security Ultimate-abonnement og trykk på Fortsett.

4. Velg en profil du vil beskytte, og trykk på Fortsett.

5. Velg antall enheter du vil beskytte, og trykk på Send instruksjoner.
      VPN-aktiveringskode

I dette trinnet vil du motta en e-post med en VPN-aktiveringskode.

Gyldighet

Hver VPN-aktiveringskode er gyldig i 24 timer og kan bare brukes på én enhet.

6. Trykk på Last ned VPN.

7. Velg iOS og trykk på Last ned VPN.

8. Du vil bli omdirigert til iOS App Store. Følg instruksjonene på stedet for å laste ned ESET VPN for iOS.

2. Trykk på Fortsett. Ved å trykke på Fortsett godtar du lisensavtalen for sluttbrukere og anerkjenner personvernerklæringen.

Figur 4-1
  3. Skriv inn eller kopier/lim inn VPN-aktiveringskoden du mottok i e-posten fra ESET HOME, og trykk på Aktiver.

Les mer om administrasjon av sikkerhetsfunksjoner via brukerprofiler i ESET HOME.

Figur 4-2
  4. Trykk på Tillat.

Figur
    4-3
  5. Velg riktig plassering og endre protokollen etter behov. Trykk på strømknappen for å slå på ESET VPN.

Figur
  6. ESET VPN er nå tilkoblet.

Figur