[KB7806] Installasjonen av ESET Management Agent (Windows) mislyktes

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

Løsning

Feilslått lokal installasjon av ESET Management Agent

1. Hvis du kjører ESET Live Installer fra en delt plassering, kopierer du live-installasjonsfilen til den lokale disken og prøver å installere på nytt.

2. Når du kjører live-installasjonsprogrammet for ESET Management Agent, høyreklikker du på det og velger Kjør som administrator på hurtigmenyen.

Mislykket push-installasjon (fjerninstallasjon) av ESET Management Agent

1. Kontroller at du har fullført hvert trinn i Remote installation requirements and checklist for ESET PROTECT and ESET PROTECT On-Prem.

2. Avinstaller alle andre antivirusprodukter før du installerer ESET, og fjern alle filer, mapper og registernøkler fra tidligere antivirusprodukter.

3. Deaktiver Windows-brannmuren på serveren og klientarbeidsstasjonen. Etter installasjonen kan du aktivere brannmuren igjen. Se instruksjonene for å deaktivere Windows-brannmuren.

4. Kontroller at systemstasjonen på klientarbeidsstasjonene har nok ledig diskplass til installasjonen.

5. Fjerndistribuere ESET Management Agent.

6. Hvis du etter å ha fulgt trinnene ovenfor ikke klarer å fjerninstallere på grunn av den samme feilkoden, create a preconfigured Agent Live Installer file and try to install it locally.

Mislykket push-avinstallering (fjerninstallasjon) av ESET Management Agent

Kontroller at du har inkludert nødvendig legitimasjon i push uninstallation package.