[KB333] Tilbakestill innstillingspassordet ved hjelp av ESETs opplåsingsverktøy (11.1 og tidligere)

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

Denne artikkelen gjelder for tidligere versjoner av ESET-produkter

Hvis ESET-produktet ditt er versjon 11.1 eller tidligere, følger du trinnene i denne artikkelen.

Hvis ESET-produktet (hjemme) er versjon 11.2 eller nyere, click here.

Hvis ESET-produktet ditt (bedrift) er versjon 7.1 eller nyere, click here.

• Ber om passord når du prøver å få tilgang til programinnstillinger
  • Brukerdefinert passord fungerer ikke
  • Glemt brukerdefinert passord for programinnstillinger
  • Lås opp eller tilbakestill passordet for Avansert oppsett
  • Du trenger opplåsingskoden (lastet ned og kjørt unlock.exe)

Android-brukere

Mitt brukernavn, passord eller lisensnøkkel fungerer ikke

ESET-programmet mitt oppdateres ikke riktig

Detaljer

ESET Windows Home-produkter gir deg muligheten til å opprette et brukerdefinert passord for å få tilgang til programinnstillingene. Hvis systemet er en del av et bedriftsnettverk, kan du kontakte nettverksadministratoren for å få hjelp.

Løsning

Hvis du ikke kjenner det brukerdefinerte passordet, kan du bruke ESET Unlock Utility til å fjerne det og gjenopprette tilgangen til konfigurasjonsinnstillingene. ESETs tekniske kundestøtte kan bare gi opplåsingskoder til brukere som kan validere og verifisere det installerte ESET-produktet med passordet for innstillingsbeskyttelse aktivert.

MERK:

Det brukerdefinerte passordet er forskjellig fra brukernavnet og passordet som ESET sendte deg på e-post da du kjøpte produktet).

Følg instruksjonene nedenfor for å bruke ESET Unlock Utility til å generere en opplåsingskode:

1. Klikk på følgende lenke og lagre ESET Unlock Utility på skrivebordet:

Last ned unlock.exe

1. Dobbeltklikk på filen med navnet unlock.exe. Det vises et vindu med en numerisk opplåsings-ID.
Brukere av Microsoft Windows Vista/7/8/10

Du må høyreklikke på ESET Unlock Utility og klikke på Kjør som administrator.

Figur 1-1

1. Hvis du ennå ikke har kontaktet ESETs tekniske støtte, må du sende inn en forespørsel til teknisk støtte med opplåsings-ID-en du genererte i trinn 2, samt ESETs brukernavn, passord og/eller lisensnøkkelen du fikk tilsendt etter kjøpet. Når du har åpnet supportskjemaet, går du til Support for hjemmebrukere og små kontorer " Andre spørsmål eller tilbakemeldinger (ingen av de ovennevnte) " Be om opplåsingskode for å få tilgang til passordbeskyttede innstillinger. Når du er ferdig, går du videre til trinn 4.

Hvis du allerede har sendt en forespørsel til teknisk støtte, kan du svare på e-posten med opplåsingskoden som er generert av ESET Unlock Utility, og deretter gå videre til trinn 5.

1. Du vil motta en e-post fra ESET Technical Support med et unikt saksnummer. Lukk ESET Unlock Utility mens du venter på e-postsvaret fra ESETs tekniske støtte. Opplåsingskoden står øverst i e-posten etter setningen Nedenfor finner du opplåsingskoden du ba om.

Figur 1-2

2. Kjør ESET Unlock Utility på nytt og skriv inn den numeriske opplåsingskoden fra ESETs tekniske support (fra trinn 4) i feltet Enter Code. Når du er ferdig med å skrive inn koden, trykker du på Enter.
    Brukere av Microsoft Windows Vista / 7 / 8 / 10

Du må høyreklikke på ESET Unlock Utility og klikke på Kjør som administrator.

Figur 1-3

3. Åpne hovedprogramvinduet for Windows ESET-produktet.

4. Trykk på F5-tasten for å åpne vinduet Avansert oppsett. Hvis vinduet Avansert oppsett vises, har passordet blitt fjernet.

5. Klikk på OK.

6. Start datamaskinen på nytt.