[KB6860] ESET Smart TV Security for Android FAQ

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Details

ESET Smart TV Security maakt deel uit van onze beveiligingsoplossing voor Android-apparaten. Met één ESET-licentie of een Google-accountabonnement kun je tot 5 Android-apparaten (smartphones, tablets, Android TV's, ...) beschermen die zijn aangemeld bij hetzelfde Google-account. ESET Smart TV Security is een snelle en krachtige antivirus- en antimalwaretoepassing die je smart television en andere apparaten die draaien op het Android TV-besturingssysteem beschermt tegen opkomende bedreigingen en phishing-websites, en je gegevens en privacy beschermt.

De belangrijkste functies zijn:

• Antivirus
  • Anti-Phishing
  • Ransomware schild
  • Geplande scan
  • Handmatige malwarescan

Oplossing

1. Hoe stel ik ESET Smart TV Security voor Android in?
    Voor instructies, zie onze Online Help.

2. Kan mijn TV ESET Smart TV Security draaien?
    Voor de minimale vereisten om ESET Smart TV Security te draaien, zie onze Online Help

3. Waar kan ik ESET Smart TV Security voor Android downloaden?
    Download ESET Smart TV Security van Google Play. Uw Google Play-account moet verbonden zijn met uw Android TV.

4. Hoe activeer ik de premium functies in ESET Smart TV Security voor Android?
    Voor instructies, zie onze Online Help.

5. Hoeveel apparaten kan ik activeren met één licentie voor ESET Smart TV Security en ESET Mobile Security voor Android?
    Je kunt je ESET licentie van Google Play gebruiken voor maximaal 5 Android apparaten met hetzelfde Google account.

6. Ik heb mijn ESET licentie gekocht bij ESET of een ESET leverancier, kan ik deze licentie gebruiken op de ESET Smart TV Security versie die ik heb gedownload van Google Play?
    Ja. Voor ESET Smart TV Security activatie-instructies, zie onze Online Help.

7. Is er een proefversie van ESET Smart TV Security?
    Ja, een proeflicentie van 30 dagen van ESET Smart TV Security wordt verstrekt de eerste keer dat u het product activeert met een nieuw e-mailadres. Daarnaast is er een gratis versie van de software beschikbaar.

8. Hoe werkt de Anti-Ransomware functionaliteit?
    Als ransomware een apparaat probeert te infecteren, schakelt u het apparaat onmiddellijk uit met de hardwareknop op het apparaat (we raden u aan ook de stekker van het apparaat uit het stopcontact te halen voor een paar minuten) en start u het apparaat vervolgens opnieuw op. Bij het opstarten start ESET Smart TV Security een scan en kun je bedreigingen verwijderen of negeren.

9. Wat zijn de systeemvereisten voor ESET Smart TV Security voor Android om compatibel te zijn met mijn tv?
    Bekijk de minimale systeemvereisten voor ESET Smart TV Security.

10. Hoe werkt het scannen van USB-drives?
    Wanneer je een USB-station aansluit op een apparaat, zal ESET Smart TV Security een scan van het USB-station uitvoeren. Als er een bedreiging wordt gevonden, kunt u deze verwijderen of negeren. De eerste keer dat je een bedreiging van een schijf verwijdert, moet je ESET Smart TV Security toegang geven tot de bestanden op de schijf.

11. ESET Smart TV Security voor Android kan geen malware van een USB-apparaat verwijderen
    Sommige USB-stations hebben geen bestandsbeheer. Om de malware op dit type apparaat te verwijderen, moet u het eerst aansluiten op een computer met een antivirusprogramma.

12. Wat doet ESET Smart TV Security wanneer het een bedreiging detecteert?
    ESET Smart TV Security geeft een waarschuwingsvenster weer. Je kunt beslissen om de toepassing te verwijderen of te negeren.

13. Wat veroorzaakt een ESET Smart TV Security scan?
    • U selecteert een onmiddellijke scan vanuit de ESET Smart TV Security toepassing.

• U plant een scan in de ESET Smart TV Security-toepassing.

• Er wordt een nieuwe toepassing geïnstalleerd.

• Een database-update kan een scan activeren.

• Een toepassing wordt bijgewerkt.

• Een USB-apparaat wordt gemount.

• Het apparaat wordt opnieuw opgestart nadat het werd uitgeschakeld (niet vanuit stand-bymodus).