[KB6860] ESET Smart TV Security til Android FAQ

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Spørgsmål

• Ofte stillede spørgsmål til ESET Smart TV Security til Android

Detaljer om ESET

Klik for at udvide

ESET Smart TV Security er en del af vores sikkerhedsløsning til Android-enheder. Med en ESET-licens eller et Google-kontoabonnement kan du beskytte op til 5 Android-enheder (smartphones, tablets, Android-tv'er, ...), der er logget ind på den samme Google-konto. ESET Smart TV Security er et hurtigt og kraftfuldt antivirus- og antimalwareprogram, der beskytter dit smart-tv og andre enheder, der kører på Android TV-operativsystemet, mod nye trusler og phishing-websteder og beskytter dine data og dit privatliv.

De vigtigste funktioner omfatter:

• Antivirus
  • Anti-phishing
  • Ransomware-skjold
  • Planlagt scanning
  • Manuel scanning af malware

Løsning

1. Hvordan opsætter jeg ESET Smart TV Security til Android?
    Se vores onlinehjælp for instruktioner.

2. Kan mit tv køre ESET Smart TV Security?
    For minimumskrav til at køre ESET Smart TV Security, se vores onlinehjælp.

3. Hvor kan jeg downloade ESET Smart TV Security til Android?
    Download ESET Smart TV Security fra Google Play. Din Google Play-konto skal være forbundet med dit Android TV.

4. Hvordan aktiverer jeg premium-funktionerne i ESET Smart TV Security til Android?
    Se vores onlinehjælp for instruktioner.

5. Hvor mange enheder kan en licens til ESET Smart TV Security og ESET Mobile Security for Android aktivere?
    Du kan bruge din ESET-licens fra Google Play til op til 5 Android-enheder med den samme Google-konto.

6. Jeg har købt min ESET-licens fra ESET eller en ESET-leverandør, kan jeg bruge denne licens på den ESET Smart TV Security-version, jeg har downloadet fra Google Play?
    Ja, det kan jeg. Se vores onlinehjælp for at få instruktioner om aktivering af ESET Smart TV Security.

7. Findes der en prøveversion af ESET Smart TV Security?
    Ja, der udstedes en 30-dages prøveversion af ESET Smart TV Security, første gang du aktiverer produktet med en ny e-mailadresse. Derudover er der en gratis version af softwaren tilgængelig.

8. Hvordan fungerer Anti-Ransomware-funktionaliteten?
    Hvis ransomware forsøger at inficere en enhed, skal du straks slukke for enheden ved hjælp af hardwareknappen på enheden (vi anbefaler, at du også tager stikket ud af stikkontakten i et par minutter) og derefter starte enheden igen. Ved opstart starter ESET Smart TV Security en scanning og giver dig mulighed for at fjerne eller ignorere trusler.

9. Hvad er systemkravene til ESET Smart TV Security til Android for at være kompatibel med mit tv?
    Se minimumssystemkravene til ESET Smart TV Security.

10. Hvordan fungerer scanning af USB-drev?
    Når du tilslutter et USB-drev til en enhed, kører ESET Smart TV Security en scanning af USB-drevet. Hvis der findes en trussel, kan du vælge Fjern den eller Ignorer denne trussel. Første gang du fjerner en trussel fra et drev, skal du give ESET Smart TV Security adgang til filerne på drevet.

11. ESET Smart TV Security til Android kan ikke fjerne malware fra en USB-enhed
    Nogle USB-drev har ikke en filhåndtering. For at fjerne den malware, der findes på denne type enhed, skal du først slutte den til en computer med et antivirusprogram.

12. Hvad gør ESET Smart TV Security, når den opdager en trussel?
    ESET Smart TV Security viser et advarselsvindue. Du kan beslutte at afinstallere programmet eller ignorere det.

13. Hvad udløser en ESET Smart TV Security-scanning?

• Du vælger en øjeblikkelig scanning fra ESET Smart TV Security-programmet.
    • Du planlægger en scanning i ESET Smart TV Security-programmet.
    • Et nyt program er installeret.
    • En databaseopdatering kan udløse en scanning.
    • Et program opdateres.
    • En USB-enhed er monteret.
    • Enheden genstartes, efter at den har været slukket (ikke fra standbytilstand).

Har du brug for yderligere hjælp?

Flere oplysninger