[KB6269] Verlengen ESET Smart Security en upgraden naar versie 10

Probleem

Op dit moment heeft u ESET Smart Security versie geïnstalleerd staan en u wilt gaan verlengen

Oplossing

ESET heeft sinds versie 11 de ESET Smart Security vernieuwd naar ESET Internet Security.

Als u ESET Smart Security versie 7/8/9 heeft gekocht en geïnstalleerd, kijkt u hieronder voor de versie 11 optie die beschikbaar zijn als u gaat verlengen.

I. Gebruik uw bestaande ESET Smart Security licentie om ESET Internet Security te activeren

Het is mogelijk om uw bestaande ESET Smart Security licentie te verlengen en deze te gebruiken om ESET Internet Security te activeren.

1. Verleng uw licentie. Hoe verleng ik mijn licentie?
  2. Verwijder ESET Smart Security en download, installeer en activeer ESET Internet Security met uw bestaande licentiecode: Download en installeer ESET Internet Security.

II. Breid uit naar ESET Smart Security Premium

Het is mogelijk om uw ESET Smart Security licentie uit te breiden naar een ESET Smart Security Premium licentie door het prijsverschil tussen deze twee versies te betalen. Uitbreiden naar ESET Smart Security Premium zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van de nieuwe ESET Wachtwoordmanager en ESET Secure Data.

1. Breid uw licentie uit naar ESET Smart Security Premium via onze Online Shop.
  2. Na het uitbreiden van uw licentie, verwijder ESET Smart Security en download, installeer en activeer ESET Smart Security Premium met uw nieuwe licentiesleutel: Download en installeer ESET Smart Security Premium.

III. Upgrade naar ESET Smart Security versie 10

Als u op dit moment ESET Smart Security versie 7/8/9 gebruikt kunt u ervoor kiezen om de nieuwste versie te gaan gebruiken: ESET Smart Security versie 10. Versie 10 bevat verbeterde veiligheids functies. Er zijn drie redenen waarom u wellicht kiest om ESET Smart Security te blijven gebruiken:

• U heeft veel aangepaste instellingen

• U wilt graag de snelste manier van upgraden uitvoeren (u kunt ESET Smart Security 10 over de oude versie installeren in tegenstelling tot de andere opties)

• U maakt gebruik van de Anti-diefstal functie en wilt hier gebruik van blijven maken

1. Verleng uw licentie. Hoe verleng ik mijn licentie?
  2. Download en installeer ESET Smart Security versie 10. In de meeste gevallen zal de nieuwe installatie de bestaande Licentiesleutel overnemen en is er verder geen andere actie nodig.

Als u problemen ervaart na het volgen van de hierboven genoemde stappen kijkt u naar het volgende artikel: Wat moet ik doen na het verlengen van mijn licentie?

De tabel hieronder geeft een vergelijking weer van elk beschikbaar ESET Thuis product en de mogelijke functies. Voor meer informatie over de versie 10 functies kijkt u naar: Wat is nieuw in ESET versie 10 producten?