[KB3212] Krijg toegang tot informatie over product modules in uw ESET Thuis product

Probleem

• Uw ESET product heeft een jaar in de naam staan (bijvoorbeeld, ESET Smart Security 2014) en uw wilt weten welke versie het is
  • Controleer de versie van uw ESET product

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Details

De volgende beveiligingsmodules in uw ESET product krijgen regelmatig versie updates voor maximale beveiliging:

• Database met viruskenmerken
  • Rapid Response
  • Update
  • Antivirus en antispyware scanner
  • Geavanceerde heuristiek
  • Archief ondersteuning
  • Cleaner
  • Anti-Stealth
  • Persoonlijke firewall
  • Antispam
  • ESET SysInspector
  • Zelf-Verdediging ondersteuning
  • Real-time bestandsbeveiliging
  • Vertalings ondersteuning
  • HIPS ondersteuning
  • Internetbeveiliging
  • Web content filter
  • Geavanceerde antispam
  • Database

U kunt zien welke versie van elke module u heeft geïnstalleerd staan (bijvoorbeeld om te controleren of u een specifieke update nodig heeft) door het openen van het Informatie over ESET scherm.

Oplossing

I. Open het Informatie over ESET scherm

Open het Informatie over ESET scherm in uw ESET product om te kijken welke module versie nummers te controleren. In dit voorbeeld zullen we het versienummer van de ESET Persoonlijke firewall controleren.

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Help en Ondersteuning → Informatie over ESET.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. In het Informatie over ESET scherm, zal de eerste regel tekst het versienummer van uw ESET product tonen. Klik op Geïnstalleerde onderdelen om toegang te krijgen tot informatie over specifieke modules.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. In het Geïnstalleerde onderdelen scherm, scrollt u naar beneden tot u de Module voor Persoonlijke firewall ziet. De vier cijfers onder Versie (1328 in Figuur 1-3 hieronder) is het versienummer van uw Persoonlijke firewall module. Ga verder naar Deel II als u deze informatie naar de ESET klantenservice wil sturen.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

II. Kopieër deze informatie voor de ESET klantenservice (optioneel)

In sommige gevallen kunnen onze analysten u beter helpen met uw problemen als wij informatie hebben over welke versie van uw ESET product er geïnstaleerd is. Na het verzenden van een bericht aan de ESET klantenservice is het mogelijk om deze informatie in te zenden zodat wij u probleem beter kunnen oplossen.

1. Volg de stappen 1 tot en met 3 in Deel I om het Informatie over ESET  scherm te openen.

2. In het Geïnstaleerde onderdelen scherm klikt u op Kopiëren.

Figuur 2-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. In uw e-mail programma klikt u met uw rechtermuisknop en selecteert u Plakken om uw informatie toe te voegen aan uw bericht aan de ESET klantenservice.