Download en installeer ESET Smart Security Premium

ANTWOORD:

Download de ESET Smart Security Premium versie 2018

1. Download ESET Smart Security Premium

1. Selecteer Opslaan wanneer gevraagd, en sla het bestand op uw Bureaublad op.

Belangrijk!

Heeft u nog geen ESET beveiligingsproduct op uw computer staan, maar wel een beveiligingsproduct van een andere partij, let er dan op dat deze eerst verwijderd dient te worden.

Voor verdere instructies van het verwijderen van vorige software, klikt u hier.

1. Wanneer uw download klaar is wordt u gevraagd om het bestand uit te voeren, klik op Uitvoeren en begin het installatie proces. Wanneer het installatiebestand hier niet automatisch om vraagt, navigeert u naar uw bureaublad of waar u het bestand heeft. Dubbelklik op het bestand om de ESET Live Installer te openen. Wanneer u er klaar voor bent, gaat u naar de volgende stap in het installatieproces.

Installeer de ESET Smart Security Premium versie 2018

De ESET Live Installer zal automatisch de taal, de bitarchitectuur en versie van uw systeem detecteren. Volg de stappen hieronder om uw ESET product te installeren.

1. Controleer in het welkoms scherm of de juiste taal is geselecteerd en klik op Doorgaan om verder te gaan.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het scherm met Licentieovereenkomst voor eindgebruikers, klikt u op Ik ga akkoord.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Kies voor de activeringsoptie die u wilt gebruiken.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u heeft gekozen voor Voer een licentiecode in kunt u de licentiecode invoeren die u na de aanschaf heeft gekregen. Als u heeft gekozen om de software te activeren met de licentiebeheer functie. Kunt u inloggen met het my.eset.com account wat u heeft aangemaakt.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Belangrijk!

Als u de ESET Smart Security Premium versie 2018 over een bestaand ESET beveiligings product installeert, zal uw beveiligings product automatisch worden bijgewerkt met de juiste referenties en zullen de laatste virusdefinities worden gedownload.

1. Na het activeren van de software, krijgt u te zien welke software er geïnstalleerd kan worden.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. U kunt in dit scherm ook kiezen voor een Ander product,  u kunt dan kiezen uit de producten die te installeren zijn met uw licentie.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het volgende scherm, selecteer de selectievakje naast ESET LiveGrid -feedbacksysteem inschakelen (aanbevolen) en klik op het bolletje voor Detectie voor potentieel ongewenste toepassingen inschakelen (aanbevolen). Klik op Installeren om de installatie te starten.

Figuur 1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Wanneer de installatie klaar is, klikt u op Voltooien om de installatie wizard af te sluiten.

Figuur 1-8
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het netwerkverbinding gevonden scherm, wordt het aangeraden om Thuis/Bedrijfsnetwerk te selecteren.

Figuur 1-9